جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بنظرم روال معمولش رو طی کن هزینه درمان و طول درمان ماشینتون بیمه اس از بیمه سوال کن ولی نزار حقی به ...
اره عزیزم بهش گفتم برای دیه گفتم نه نمیخوام نمیدونم خودم میتونم اقدام کنم یا اونا باید شکایت کنند باورت نمیشه ای ۲۰ روز چقدر پول خرج کردم خوردی دارو عکس همه چیز
من اخلاق شوهرم خوبه و عصبی نمیشه پس میگفتم بهش. همون اول کارم میگفتم اما اگرم نمیگفتم الان که به این مرحله رسیده بود حتما میگفتم. تو خودت ببین اخلاق شوهرت چجوریه و چقدر عصبی میشه یا چجوری برخورد میکنه طبق اون تصمیم بگیر بگی یا نگی
خیلی ممنونم عزیزم از راهنمایی از بس استرس دارم دارم میمیرم فکر کنم اگه بگم بهش استرسم کمتر میشه
دختر خوب استرس نداره که.نهایتش اینه بهش میگی برو شکایت کن کل هزینه رو بیمه میده. اصلا ترس نداره.خداروشکر آسیب زیادی بهش وارد نشده و در حد مو برداشتنه.با سه هفته تو گچ بودن کامل کامل خوب میشه
دختر خوب استرس نداره که.نهایتش اینه بهش میگی برو شکایت کن کل هزینه رو بیمه میده. اصلا ترس نداره.خدار ...
عزیزم من خیلی خیلی استرسی هستم تا حالا هم تصادف نکرده بودم ای کاش با ماشین تصادف کرده بودم با عابر خیلی خیلی بده شاید باورت نشه ۲۰ سبه نخوابیدم غذا هم درست نمیخورم هی شوهرم میگه چت شده میگم فشارم پایینه ای کاش روز اول گفته بودم فکر کنم اینقدر استرس نکشیده بودم نابود شدم 😭😭
عزیزم من خیلی خیلی استرسی هستم تا حالا هم تصادف نکرده بودم ای کاش با ماشین تصادف کرده بودم با عابر خ ...
بابا نمرده که طرف پاش مو برداشته تازه معلوم نیس بعد این همه وقت شاید خودش مراعات نکرده و پاش مو برداشته. چرا اینجوری میکنی؟ اصلا مو برداشتن گچم نبنده خودش آتل ببنده خوب میشه