kati77 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 9774 عنوان اگه همچین خواستگاری داشته باشین قبول میکنید 93 بازدید | 7 پست اگر بقیه چیزاش خوب باشه اما فالوویینگ های اینستاش کلی از همکلاسی های دخترشو فالو کرده باشه قبول میکنید؟ دخترا هم که میدونید همه نوع عکسی میذارن.همش میترسم اگر قبول کنم از من سرد بشه بگه کاشکی زن منم مثل اینا بود امروز | 09:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ان_جی_اچ عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3806 یه خواستگار این مدلی داشتم ردش کردم به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم
dokhtar_payizi عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 2907 من اره چون اصلا درگیر فالوور و فالویینگ نیستم و چیزی هم کم ندارم که نگران مقایسه شدن با این و اون باشماینم درنظر باش اگر سلیقش همکلاسیاش باشه میرفت خواستگاری اونا نه شما پس شما رو پسند کرده °^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
دختر_اهوازی_جذاب عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 6461 شما طرزفکرت اشتباست کلا کاری ب این خواستگارت ندارم ولی کسیک بخاد دیدبزنه و هیز باشه لازم نیست حتما اینستاو... چک کنه توی خیابون و گوگل ریخته .شما ی مشاوره برو وگرنه شوهرت رو پیر میکنی بااین طرزفکر 🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 22877 ی مدت بزار برای شناختنش میگی همه چیزش خوبه فقط این موردهمن بودم روش فکر میکردم و بهشم میگفتم دلیل جواب منفیم اینه اگ توجیه کرد یا یمدت پاک کرد دوباره چیز دیگ ازش دیدم ج قطعی منفی چون خودم اینستا نمیرم فقط چنتا پیج فالو کردم آشپزی و آرایش و درسی
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 22877 ن سریع رد کن ن سریع قبول کن چون مرد درست و حسابی اهل زندگی و کار کمه خیلی از خواستگارا دورو و کلا.ه بردار شدن
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 16517 صرفا همین مورد برا من مهم نیست.هم کلاسیاشو حضوری نیبینه دیگه.فالو داشتن نداشتنشون فرقی نداره