2777
2789
عنوان

ی تیکه از وجودمو از دست دادم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 38 پست
دقیقن ،بجز حیوونایی ک میارین نگه میداریناین مدلیارو اصن نباید تو کارسون دخالت کنیمشیر یا غذا یا دونه ...

وای چقدر تلخ

منم ی ملنگو دارم روزی که این بچه حرف نزنه و جیغ نکشه دلم میگیره. واقعا آدم به حیوونا هم مثل آدما دل میبنده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دیشب هی نکاه میکردم به عکساش زار میزدم... کلا هرچی داشتم پاک کردم، حالا چون ازش هیچ خاطره ای نگه ...

گلم خیلی درکت میکنم چون منم قبلا بچه گربه  چند روزه پیدا کردم  وحدود ۴ سال نگهش داشتم و بزرگش کردم و خودم و خونواده ام رو خیلی درگیرش کردم  خیلی خوشگل و مودب بود 

دوبار گم شد و پیدا شد و بار سوم پیدا نشد و خیلی گریه میکردیم ...الان یادم میفته ناراحتش میشم ولی

بیشتر پشیمونم چرا وقتم و زندگیم و اعصابم رو  روی یه گربه گذاشتم....

شما هم برا خودت این قضیه رو امروز  تمومش کن و گرنه بقیه عمرت هم به خاطر هیچ و پوچ نابود میشه....

دور از جون دلت رو بذار پیش اونایی که عزیز از دست دادن

بعد روزی هزار بار خدا رو شکر میکنی که به سر عزیزت نیومده

و این دیگه برات غصه نیست  یه تجربه میشه که مسئولیتهای بیخودی قبول نکنی ...

درکت میکنم ولی به این فکر کن که همه ما یه قسمت کوچیکی از نظام آفرینش هستیم و همه چی زاد و ولد مرگ یه قسمتی از این چرخه هستن که تا بوده و هست ادامه داره

هیچ ظلمی در حق شما نشده و شما هم هیچ ظلمی به اون پیشی نکردی

اشکال نداره اگه یه مدت بخاطرش گریه کنی، روال سوگواری همینه تا بخاد برات عادی بشه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن