2777
2789
عنوان

شوهرم عموش رفته به درک نمیزاره برم آرایشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 23 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما نذار روز زن رو دلت بمونه کاري به اون آدم روانی نداشته باش برا خودت کیک درست کن و به خودت برس و جشن بگیر اون بهت کادو نمیده خوب به درک خودت برای خودت بگیر ، برای اصلاح هم از تیغ استفاده کن موچین موی ابرو رو از ریشه میکنه اگر بلدی تو گوگل سرچ کن با تیغ ابروت و صورتت روبا ژیلت خیلی آروم و با احتیاط تمیز کن که از سوپر مارکت نزدیک خونت می تونی بگیری ولی یه نصیحت با همچین شوهری یا برو سر کار دستت تو جیب خودت باشه یا اگر نمیشه پس انداز مخفی داشته باش نذار دق بده تو رو هر کاری برات نمی کنه خودت اون کار رو انجام بده برای مامانت هم یه بهونه مثل سرما خوردگی بیار بعدا یه هدیه یا کیک یا شیرینی بپز ببر فعلا براش زنگ بزن تبریک بگو یا کارت پستال دیجیتال برای روز مادر با آهنگ هست میتونی از گوگل سرچ کنی براش داخل ایتا واتس آپ یا روبیکا بفرستی پیامک بده کلی زنگ بزن قربون صدقه اش برو و تبریک بگو خودت نذار رو دلت بمونه کارهایی برای خودت انجام بده که از دلت دربیاد یا میتونی به خواهر یا برادرت بگی سرماخوردی خیلی حالت بد یه کادو ساده مثل عطر، یا گل یا روسری و... بخرن کادو بگیرن و از طرف تو بهش بدن و بعدا پولشون کم کم جمع کن بده نگران نباش فقط خودت مراقب روحیه و حال خودت باش احتمالا همسرت فهمیده با این کارها تو حسابی حرص میخوری نقطه ضعف از خودت نشون نده و امروز رو حسابی کارهایی کن که حالت خوب کنه حتی کارهای کوچک مثل دوش  ،موهات شونه کن دمنوش ،کیک و .... برا خودت درست کن و جشن بگیر کاریت هم به اون نباشه فقط خیلی به خودت برس و اهمیت بده تماااااام

عزیزم نماز سروقت بخون و تمام که شد سجده کن و همه حرفهات به خدا بگو نذار غمباد بشه رو دلت حالت بد بشه چند سال دیگه همش میشه مریضی و روی تخته یا کاغذی چیزی هم میتونی بنویسی تا خالی بشی بخاطر روحیه و حال خودت خیلی به خودت اهمیت بده و خودت اولویت خودت باش سر به سر شوهرتم نذار  مردها نباید باهاشون لجبازی کني برای صورتت هم باید از همون روز اول مرتب و تند تند صورت و ابروهات تمیز میکردی یه دونه مو نبینه شوهرت که بگه اصلاح کن یا نه این برات درس باشه معلوم هست به خودت نمیرسی عزیزم انرژیت رو بذار روی خودت برای هرکاری هم زیاد نظر شوهرت نپرس مثل کارهای شخصی اگر دور از چشمش تند تند اصلاح میکردی اون اصلا تو فکرش نمی‌رفت یا اگر میپرسید میگفتی صورتم خیلی مو نداره رشدش کم هست من احساس می کنم شما خیلی ساده هستید صوت کلید مرد دکتر حبشی رودانلودکن گوش بده و داخل نی نی سایت سرچ کن سیاست‌های زنانه و تاپیک ها رو بخون عالی هست یاد میگیری مثلا نمیخوای بری مراسمی جایی اینقدر کار برای خودت درست کن سرت شلوغ کن یا خودت بزن به مریضی و به همسرت بگو خیلی دوست دارم بیام اما حالم بده میترسم همه مریض بشن در کل سعی کن جلو شوهرت خیلی وقتت پر و شلوغ نشون بدی مثلا میره سر کار استراحت کن و به خودت برس و کارهایی که دوست داری انجام بده وقتی میاد همش مرتب کار کن ببینه سرت شلوغ یا باشگاه برو کلاس برو سر کار برو یا کار خونگی برای خودت درست کن فقط تاپیک های سیاست های زنونه رو بخون عزیزم زرنگ و قوی باش با گریه چیزی درست نمیشه هوای خودت داشته باش