2777
2789
عنوان

برای همکلاسی کلاس اولی دخترم چی هدیه ای بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 36 پست
اوضاع مدرسه ها چقدر افتضاح شده...همه اش جشن....جشن خودکار...جشن حرف الف...جشن حرف ب...کلی کاغذ رنگی ...

تازه بعضی مامانا برا خانم شونم هدیه میخرن یکی سکه اوردخ بود یکی لباس یکی گل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوضاع مدرسه ها چقدر افتضاح شده...همه اش جشن....جشن خودکار...جشن حرف الف...جشن حرف ب...کلی کاغذ رنگی ...

واقعا بلد نیستن درس بدن همش خرده فرمایش دارن. ادم میترسه مم پسرم پیش دو میره حروف و دارن کامل یادشون میدن یک سری الان کاردستی درست میکنیم باز سر کلاس اولم یک سری جدید خدا به دادمون برسه استرس کلاس اولشو دارم

تازه بعضی مامانا برا خانم شونم هدیه میخرن یکی سکه اوردخ بود یکی لباس یکی گل

زمان ما میگفتن هزار تومن بیارید کمک به مدرسه تو خونمون قیامت میشد....🤣🤣🤣

الان سکه هم میدن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

واقعا بلد نیستن درس بدن همش خرده فرمایش دارن. ادم میترسه مم پسرم پیش دو میره حروف و دارن کامل یادشون ...

کاردستی هاشو نگه دار برای سال بعد

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

خدارو شکر مدرسه پسرم اینجوری نیست با اینکه غیر انتفاعی نوشتمش

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
واقعا بلد نیستن درس بدن همش خرده فرمایش دارن. ادم میترسه مم پسرم پیش دو میره حروف و دارن کامل یادشون ...

من نوشتمش غیر انتفاعی از اولم هم من هم مامانای دیگه شرط کردیم پول نمی‌دهیم برا کاردستی وقتم نداریم 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
مگه همونها رو میخوان. حتما معلم ها فرق میکنند دستورات جدید میدن. اگر همون ها باشه که خوبه

نگه دار شاید به کارت اومد