2777
2789

الان روز مادر هرسال خووم برای جفت مادرا میخریدم هم مامان خودم هم مامان خودش....مامان خودم اگه کادو نخریم چیزی نمیگه ولی مامان خودش هی میپرسه برای مادر خودت چی خریدی اگه کادو نخریم..‌‌من خسته شدم هر سال من کادو باید بخرم امسال تصمیم گرفتم برای مامانش چیزی نخرم...هر سال من لباس و شلوارشیک  این چیزا  برای مامانش میخریدم ولی نمیپوشید...من خودم شاغلم اتفاقا با پول خودم میخریدیم ولی مادرشوهرم فک میکرد شوهرم میده....ولی خیلی ناراحت میشدم نمیپوشید.امسال شوهرم تو کاریت نباشه کادو نمیخریم اگه ناراحت بشه از من میشه میدونه من بدجنس بازی دراوردم شما بودین چه میکردین‌‌‌‌..راستش بخوای مادرشوهرم  روز تولدم چیزی زیادی نمیده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا من یلدایی هبچی نداد منم روز مادر خودمو میزنم ب اون راه

برای من نیاوردن هر وقت یه مناسبتی میشه میگه این ماه قسط داشتیم ورشکسته ام😅اخه همه وقت سال ورشکسته نیستی حالا برای شکم باشه هفت رنگ میوه خونشه

منم هر سال با پول خودم  برای روز مادر برای دوتا مادرها  کادو میگرفتم. شبیه هم.  که فرق نزارم. 

مادرم خوشحال میشد. ولی مادرشوهرم نه. بدش می اومد. 

مادرشوهرم فکر می‌کرد شوهرم پول میده من کادو میخرم. فکر می‌کرد من نصف پول را خودم میگیرم! میزارم تو جیبم! خاک 

مادرشوهرم رفت پیش جاریم از کادوی من بد گفتن. 

یه جاری دارم  ک.سکش  اینقدر از کادوی من ایراد گرفت که دیگه عمرا برای مادرشوهر چیزی بخرم. 

منم هر سال با پول خودم برای روز مادر برای دوتا مادرها کادو میگرفتم. شبیه هم. که فرق نزارم. مادرم ...

کلا مادرشوهرم همینه همش پرتوقع و ایراد گیر....کلا اگه لباس بخرم عیب میگره یه سالی شال خریدم گفت خواهر زاده هام شالت شبیه پرچم روسیه اس انقدر ناراحت شدم‌.‌...من تصمیم گرفتم هر وقت حرف بدی زد همون موقع جوابش بدم ....نیام خونه سر شوهرم خالی کنم ....همون لحظه میگم ناراحت میشه تو دلم میگم خوب بشه ....خوب تو ناراحت میشی

منم هر سال با پول خودم برای روز مادر برای دوتا مادرها کادو میگرفتم. شبیه هم. که فرق نزارم. مادرم ...

راستش بخوای از ته دل راضی نیستم کادو میخرم بعد تو دلم میگم به خاطر خوشحالی شوهرت بخر .

من چند سال برا مادرشوهرم کادو گرفتم یا نمیپوشید یا هم ایراد میگرفت یبار گفت دخترا میگن وقتی این لباسو میپوشی همیشه مریض میشی اینو نپوش ! یبار گفت این لباسه میچسبه به تنم جنسش بده ! یبار روسری دست دوز گرفته بودم کلی پول داده بودم فک میکرد ازین روسری های ۵۰ تومنیه مینداخت اینور اونور یبار که اتفاقی شوهرم قیمتشو گفت چشاش رفت پس کله اش گفت واقعا ؟؟؟ حالا من همیشه سعی میکنم چیزی بخرم که قابل استفاده برا طرف باشه ها جنس ارزون و آشغال نمیگیرم ، منم ازون ببعد دیگه نمیخرم به شوهرم میگم مامانت ایراد میگیره سلیقه ما رو قبول نداره پول بده خودت اگه میخوای ، اما برا مامان خودم میخرم 

کلا مادرشوهرم همینه همش پرتوقع و ایراد گیر....کلا اگه لباس بخرم عیب میگره یه سالی شال خریدم گفت خواه ...

کار خوبی میکنی همان لحظه جواب میدی. 

آفرین. 

شوهرم دیگه خسته شده. به من میگه هر کسی هر حرفی زد. همان لحظه جوابش را بده. 

من که تا حالا جواب ندادم. دیگه هم فایده نداره. کلا مادرشوهر و برادرشوهر و جاری جاکش را گذاشتم کنار.