2777
2789

پارسال که عقد بودیم رومم نمیشد چیزی بگم برداشت واسه مامانش یه کادوی گرون خرید واسه مامان منم خرید اما پولشو ازم گرفت 

دوتا شاخه گل گرفت یکی شکسته بود تو جوب هم همون افتاد همونو شست داد به من سالمه رو داد خواهرش 

واسه نامادریم و مادربزرگمم پول شیرینی رو باز ازم گرفت کادو هم یه کادوی آبرو بر به درد نخورد آورد خواستم چیز بهتر بگیرم خواهرشوهرام نزاشتن نامادریم اینا هم ناراحت شده بودن 

امسال یکبار اینا چند روز پیش گفت واسه مامانت از پولی که دادم لباس بخری پول بزن به عنوان کادوی روز مادر 

منم فعلا اصلا نزدم 

به منم انگار اصلا نمیخواد چیزی بده 

به نامادری و مادربزرگم میگفت ۳۰۰ اینا ببریم گفتم نمیخواد نمیخوامم بزارم ببره همون پارسال بسمون بود 

شب یه لحظه عصبی شدم گفتم پارسال هم که کادوی مامانمو خودم گرفتم ناراحت شد و گفت دیگه نمیتونم تحنلت کنم دارم ازت زده میشم 

ندار هم نیست 

دیشب برداشت واسه عمش ۴۰۰ پول داد 

برای مامانش هم ۱ ۲ تومن پول زد 

اونوقت حتی یه زنگ نمیزنه روز مادرو به مادرم اینا تبریک بگه 

خاک تو سر من با این شوهر کردنم

دیگه امسال نه خودم ازش کادو میگیرم نه برای مادرم پول میفرستم که به اسم این تموم بشه 

نه به نامادری و مادربزرگم میبرم 

هر کی هم پرسید میگم به خانواده خودش داد به ما حداقل آبروش بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمه هم کادو میدید؟ یغنی الان شما هم مادر داری هم ناماذری؟ 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

بد عادتش نکن هرجور باربیاری تا تهش همونن نه که کادونداد بری روز پدر براش بخری

پارسال مادرم به روز یه لباس چند میلیونی واسش گرفت 

امسال عمرا چیزی واسش بگیرم عمرا 

بعد بنظرت نه کادو بگیرم نه بزارم برای خانواده من ببره؟

به همه بگی ابرو اون نمیره نشون میده ادم حسابت نکرده جلو بقیه هم کوچیک میشی

اره بخدا

تف سربالاس

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆