2777
2789
عنوان

یکی بگه چیکار کنم من🤔

58 بازدید | 7 پست

برای امروز کسی تدارکی ندیده فقط خواهرم یه هدیه کوچیک گرفته ،منم تاحالا کلا خرید نرفتم میگم یه فروشگاه نزدیک خونمون هست فردا صبح برم ببینم چی داره؟؟ از کارتم که بکشم برا خودشون پیامک میره نمیشه ازش بکشم  یکم نقد دارم در حد ۲۰۰،۳۰۰، ۴۰۰ تومن ، دستمم خیلی باز نیست نمیتونم برم جای دیگه ای

اگه چیزی هم بگیرم میزارم چند روز دیگه میدم چون الان حال خوشی ندارم.. بعد من تاحالا خودم جایی نرفتم تنها بعد میترسم یهو برم خریدم بکنم بعدا بهم بگن ول شدی🤦‍♀️🤦‍♀️ یا مثلا یهو ناراحت نمیشه بگه من کادو نمیخوام وفلان.. اخه یادم اینکارو کرده قبلا البته نه برای من چون من گفتم تاحالا خرید نرفتم یعنی به طور مستقل نرفتم.. 

حتما میپرسید چند سالته؟😅

۱۹

تاپیکهای قبل رو گردن نمی گیرم.اصلا اصلا بهشون نگاه نکن.🙂
نمیدونم اخلاق مامانتو ولی باید خوشحال هم بشه یه شاخه گل بخر عزیزم ما مادرا با همینم خوشحال میشیم

به اینم فکر کردم ولی گفتم دوس ندارم پژمرده شدن هدیه م رو ببینم😕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به اینم فکر کردم ولی گفتم دوس ندارم پژمرده شدن هدیه م رو ببینم😕

عزیززززززم 🥰

مهم رنگ و بو و حسیه که انتقال میدی

وگرنه هر چی بگیری یه روز خراب میشه

یه فنجان یا ماگ هم میتونه هم از لحاظ قیمت هم حسی مناسب باشه 

موقع صرف قهوه روزانه شون به یادت بیوفته

(از گفته های پسر ۱۴ساله م)

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
عزیززززززم 🥰مهم رنگ و بو و حسیه که انتقال میدیوگرنه هر چی بگیری یه روز خراب میشهیه فنجان یا ماگ هم ...

@رهافانی    

درسته درسته🙏✨️