2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دلم نمیاد برای من خرج کنن میدونم اشتباه میکنم فقط میخوام یادشون باشه همین

مجبور نیستن زیاد باشه

دیروز ۱۴۰ تومن پسرم خرج کرد

به دخترم هم گفتم اگه خودت نخری من با کارت تو میرم برای خودم میخرم

برو هر چی شده یه شاخه گل بخر

من تمام مناسبت ها براشون کادو میگیرم 

گاهی برای خواهر یا برادرش گرفتنی با خودم میبرم نظرشون رو میپرسم 

باید این رو یاد بگیره که پول برای خرج کردنه باید عزیزان مون رو شاد کنیم مناسبت ها رو به خاطر داشته باشیم و....

اگر نه این مردا و زن هایی رو تربیت می کنیم که روز زن یا روز مرد از طرف همسرشون محبت یا هدیه نمیگیرن

🖤 
یعنی چون نمیخواد خرج کنه دعوا راه میندازه؟

میدونی کلا بحث پول نیست نمی‌دونم دلیلش چیه  

وگرنه دوهفته پیش گوشی جدید گرفت برام 

خودمم نمیفهمم چرا اینجوریه انگار طلسم شده همیشه تو‌ تولد و عید و اینا ناراحتی میندازه حسرت مونده به دلم یه بار مثلا روز زن بگه روزت مبارک یه جور شده که عقده ی تبریک دارم نه کادو 

حاضرم هیچ چیزی نگیرم فقط اون‌روز نهایت به جعبه شیرینی و یه تبریک باشه فقط

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
مجبور نیستن زیاد باشهدیروز ۱۴۰ تومن پسرم خرج کردبه دخترم هم گفتم اگه خودت نخری من با کارت تو میرم بر ...

آره شما درست میگی.دختر من ساعت ۴:۳۰ تازه میرسه خونه. خسته و کوفته. نزدیک امتحانات هم هست. بگم بیا بریم برام چیز بخر. یذره سختمه

میدونی کلا بحث پول نیست نمی‌دونم دلیلش چیه وگرنه دوهفته پیش گوشی جدید گرفت برام خودمم نمیفهمم چرا ا ...

پیامرسان ایتا داری؟ یک خانم دکتری هست الهام قنبریان روانشناس. ویس های خوبی میذاره کاربردیه راجع به ارتباطات و اینا

آره شما درست میگی.دختر من ساعت ۴:۳۰ تازه میرسه خونه. خسته و کوفته. نزدیک امتحانات هم هست. بگم بیا بر ...

میدونم چی میگی

ما همین الان آر سر جلسه اومدیم

فردا هم امتحان داره

اما فکر کنم ۱ ساعت رو بتونه تحت عنوان استراحت بزنه بیرون

یا آخر هفته بگیره

🖤