من رو به سینه میخوابم وقتی بیدار میشم سینه هام به شدت درد میکنههههه
همینطور شکمم چیکار کنم
مردم بنده ی دنیا هستند و به ظاهر دم از دين میزنند...تا زمانی که زندگی شان تأمين شود از آن دفاع میکنند، اما چون در بوته آزمايش قرار گیرند دينداران اندک اند. "امام حسین علیه السلام"
مردم بنده ی دنیا هستند و به ظاهر دم از دين میزنند...تا زمانی که زندگی شان تأمين شود از آن دفاع میکنند، اما چون در بوته آزمايش قرار گیرند دينداران اندک اند. "امام حسین علیه السلام"
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت. 😍😍😍😍😍😍😍قربون۷ تا دخترام برم فدای ۵ تا پسرم بشم 😍😍😍😍😍
مدل خوابیدن تون غلط و اشتباههرفته رفته شکم میاد جلو با توجه به کشش زمینباید به پشت یا پهلو راست خواب ...
دقیقا با اینکه لاغرم همین اتفاق برام افتاده و گودی کمر پیدا کردم
این درد شکمی که میگی یعنی بخاطر اینجور خوابیدن داری وارد مرحله دیسک کمر میشیبشدت برای ستون فقرات مضر ...
مرسی عزیزم نمیدونستم
سعی میکنم دیگه اینطور نخوابم