2777
2789
عنوان

منی ک مادر نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 75 پست
نترس عزیزم خواهر من بعد ده سال باردار شد شوهرش مورفولوژیش نزدیک صفر بود فقط راهش میکرو اینجکشن هست

ممنون.میکرو درد داره؟؟؟من یکم واژینیسموس هستم دوس دارم بیهوش شم تمام مراحل

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
میگن اولش سونو داخلی میکنن از همین اول بسم الله ش میترسم وای بحال انتقال و این حرفا.‌..من یکم واژینی ...

سونو داخلی اصلا ترس نداره من هرماه دارم انجام میدم هیچی نیست از سونو شکمی راحت تره

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لتروزول ،استرادیول، قرص متفورمین با یه دارو دیگه.این دفعه گفت بجای لتروزول کلومیفن بخور، روزی دو تا ...

کاش وایت امپول هم مینوشتhmg،، امشالله همینا جواب بده همین ماه خبر بارداریت رو بدی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
سونو داخلی اصلا ترس نداره من هرماه دارم انجام میدم هیچی نیست از سونو شکمی راحت تره

چند سانت میره داخل؟؟شنیدم میره تا داخل رحم.همش فکر میکنم الان خونریزی میوفتم یا ی چیزی پاره میشه مثلا.همش ذهنم اینا میگذره

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

فولیهات چند هستن ؟

مثلا با فولی ۱۶-۱۷آمپول بزنن احتمال بارداری هست؟

آمین بگو. خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو سبزمن

میشه پیازو توضیح بدی اگه وقت داری؟

عزیزم من پیازدرمانی کردم انقد پرولاکتینم رو بالا برد که سبنه هام شیر افتاده بودن انقد دارو خوردم که شیرشون بند اومد 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
میشه پیازو توضیح بدی اگه وقت داری؟

ببین دوست عزیز پیاز زرد که حتما باید زرد باشه رو میگیرید و قبل از ناهار و شام یک پیاز ۴ قاچ شده رو داخل دو لیوان آب میجوشونید تا یکی ش تبخیر بشه بمونه یک لیوان اون رو ده دقیقه قبل ناهار و شام میخورید 

بعدم از روز ۵ پریود شروع کنید و اینکه عزیزم باید مراقب پرولاکتین بود که بالا نباشه که اگه بالا باشه بالا تر هم میره

ممنون.میکرو درد داره؟؟؟من یکم واژینیسموس هستم دوس دارم بیهوش شم تمام مراحل

میکرو همون ای وی اف هست منتهی خودشون هسته رو از اسپرم در میارن و به تخمک تزریق میکنن چون اسپرم خودش تنهایی قدرت لقاح رو نداره نه درد خاصی نداره فقط صبر و تحمل میخواد 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چند سانت میره داخل؟؟شنیدم میره تا داخل رحم.همش فکر میکنم الان خونریزی میوفتم یا ی چیزی پاره میشه مثل ...

نه نه اصلا اینوری نیست، من خیلی مبترسیدم از مراحل ای وی اف ولی واقعا برام خنده دار بود

کاش وایت امپول هم مینوشتhmg،، امشالله همینا جواب بده همین ماه خبر بارداریت رو بدی

من حاضرم فقط آمپول بزنم آزاد بشه اما حاضر نیستم قرص بخورم.خوشم نمیاد حس میکنم دارم کل بدنمو بهم میریزم.

قرص متفورمین که خوردم بعد ی مدت داغونم کرد و پری ام بهم زد تازه

نه نه اصلا اینوری نیست، من خیلی مبترسیدم از مراحل ای وی اف ولی واقعا برام خنده دار بود

عزیزم ان شاالله به خواست خدا مامان بشی

چندسالته

فولیهات چند هستن ؟مثلا با فولی ۱۶-۱۷آمپول بزنن احتمال بارداری هست؟

اره میشه چون بعد امپول تا36ساعت طول میکشه ازاد بشه تو این فاصله رشد میکنن

عزیزم ان شاالله به خواست خدا مامان بشیچندسالته

ممنونم همچنین 26