2777
2789
عنوان

بنظرتون رنگ مو باعث ریزش مو میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 22 پست
اره ولی لامصب سه ساله مقاومت کردم دربرابروسوسه الان وسوسه شدم

منم وسوسه میشم ولی نکن 

مومشکی خیلی قشنگه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم سه سالی هست رنگ نکردم یه وقتایی وسوسه میشم رو مو مشکیم لایت دربیارم بنظرت قشنگ میشه؟

من یادمه یبار لایت کرد قشنگیش که خیلی ولی دیگه هی نرم کننده وماسک موباید بزنی 

لایتم اسیب کمتری میزنه اتفاقا چون به ریشه مونمیخوره موادش ولی ساقه مو کمی اسیب میخوره دیگه

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

حالا ریزش برای همه نیست بعضیا کف سرشون حساسه ریزش می گیرن ولی اکثر کسایی که دکلره کردن ساقه موهاشون ...

ازدکلره که واقعا بیزارم یبار انجام دادم همه سرم زخم شدو سوخت وای چ افتضاحی بود

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

رنگ مو بلونددودی متوسط بنظرت رنگ قهوه ای بدون قرمزی میده

قرمز نمیشه ،  ولی اگه میخوای خیالت راحت باشه اندازه یه نخود واریاسیون آبی به کاسه رنگت اضافه کن ...اگه آرایشگاه قراره موهات و رنگ کنه تاکید کن که قرمزی نمی‌خوای خودش می‌دونه باید چیکار کنه