2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون شما به یادش بودی

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....
👌👌👌👌😍😍

شوهر من هم تبریک نگفت، فقط گذاشت روی میز بعد با هم خوردیم. البته من هم اصلا یادم نبود. قبلش زنگ زد و گفت میایی بیرون برای مادرت چیزی بخری؟ گفتم امشب نمیام صبح خرید می کنم. مادر خودش ۸ ماه پیش فوت کرد. مناسبت ها برای من مهم نیست، مهم اینه که اصل زندگیمون درسته و هیچ کم و کاستی نداریم نه مادی و نه معنوی! 

این مدل رو ترجیح میدم به مدلی که تو زندگی از همه لحاظ کاستی و نقصان دارند ولی تو مناسبت ها و ظواهر، خودنمایی می کنند.

کیک رو بعنوان کادو قبول داربد پس.

آره.معلومه.مثلا تولد که میشه و مثلا سورپرایز میکنند. بارها شده در حد چند میلیون بار😅 تو تولدهای این تیپی(که خود متولد کیک نخریده بقیه رو دعوت کنه),مثلا هرکس کادو داده بعد یکی گفته کیک هم از طرف منه

.اینو تو خانواده های مختلف دیدیم با فرهنگهای مختلف...با سنهای مختلف...کیک رو بعنوان یه کادو یه نفر گرفته بوده...

حالا روز مادر یه جمع از در و همسایه و فک‌و فامیل نمیان سورپرایزت کنند فقط همسره،خب اون یه دونه همسر،می‌تونه هرکدوم از اون کادوهای متداول رو بگیره منجمله کیک.

آره.معلومه.مثلا تولد که میشه و مثلا سورپرایز میکنند. بارها شده در حد چند میلیون بار😅 تو تولدهای این ...

من خودم توی همه مناسبت‌ها کادو میدم شاید کیک هم بگیرم درکنارش، اگه جمع بزرگ باشیم که بخواییم برنامه ریزی کنیم از قبل بگم کیک بامن ..ولی کیک تنها یادم نمیاد تا الان داده باشم به کسی...

همسر من کیک رو کادو میدونه ...

تفاوت دیدگاههاست درست و غلط نداره مخم اینه مناسبت‌ها رو یادمون باشه و کاری انجام بدیم چه با یه شاخه گل،چه کیک تنها،چه جشن بزرگ ...مهم اینه یادمون باشه خوشحال باشیم از داشتن همدیگه