2777
2789
عنوان

افتادم تو شک بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 24 پست
کجا رفتین،روزم خراب شد از این هجوم افکار

زنیکه کمبود داره میخواد با تهمت زدن خودشو واسه شوهرش گنده کنه مگه از پشت کوه اومد شوهرت رعایت ادب کرده بفرما بریم خونه رو همه به هم میگن هیچکس هم دنبال آدم راه نمیفته بگه چشم اومدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیخیال بابا واسه چی بخاطر یه آدم مریض خودتو از بین میبری . قطع رابطه و تمام . شوهر بیچاره چه گناهی کرده . نمیخواد جواب بدی . بقیه هم هر حرفی میخوان بذار بزنن . خودت ک شوهرت رو خوب میشناسی 

والا از این آدمای مریض دور و‌بر همه پیدا میشه . خواهر منم یبار ک با شوهرش از مهمونی برمی‌گشتند اول کلی از خانمه تشکر میکنه ک به زحمت افتادی این همه غذا درست کردی و فلان . بعد به آقاهه میرسه میگه دستتون درد نکنه به زحمت افتادین شماهم تشریف بیارین جبران کنیم . خانمه این حرفش رو یه دعوای گنده کرد . کلا قطع رابطه کردن و تمام 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

یه تعارف بوده 

چقد بزرگش کردی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

زنگ شوهره بزن... برا چی به طلاق فکر کنی؟!!!!

شوهرت سالمه زندگیش که جلو خودت زنگ زده

خودتم که میگی زنیکه قبلا هم ازین حرفا در آورده

بگو مرتیکه احمق چرا فکر میکنی زنیکه نکبتت کسیه که شوهرم بخواد بهش نظر داشته باشه

بعدم بگو به زنیکت بگو خودش رو جمع و جور کنه

چرا کسی به من متلک نمیگه؟!

اگرم شوهرم تعارف زده که بفرما منزل از مرام معرفت و ادبش بوده

زن روانی تو فکر میکنه همه بهش نظر دارن

فدای همتون بشم چقدر آروم شدم،شوهرم میگه عصر که از سر کار اومدم میریم در خونش،رو در رو میشیم،ولش نمیکنم آبرومو از سر راه نیاوردم که یه خراب بیاد به باد بده،میگه میرم شکایت میکنم اعاده حیثیت میکنم

خوش باشید دوستان،روزتون مبارک😍