2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس کمی فکر کن که همچی و با ذهن منحرف تحلیل نکنی و دیگران و متهم نکنی

😏😏😏😏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
برای دعوا ک نیومدیم اینجا.ماشالله تحصیل کرده هنم هستی.قصد بازی با کلماتم نداریم اینجا. که از هر کلمه ...

فقط من نبودم ک این برداشت و کردم ... وقتی چند نفر واستون نوشتن، یعنی جمله شما جای تفکر داشته، نه اینکه ذهن دیگران مشکل داشته باشه 

من فقط متعجب شدم از اینکه چرا یه خانم باید این جمله رو بگه، بحث و دعوایی هم ندارم با شما 

موفق باشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
انگار با شما نمیشه محترمانه صحبت کرد. به سلامت

اینم ادب شما، من بی ادبی نکردم اینکه شما کامنت ها رو خصمانه میخونی تقصیر من نیست

منم گفتم موفق باشید شما نوشتی ب سلامت😏😏

اینم ادب شما، من بی ادبی نکردم اینکه شما کامنت ها رو خصمانه میخونی تقصیر من نیستمنم گفتم موفق باشید ...

عزیزم چرا انرزی ادم‌و‌میگیرید.

والا من بی منظور گفتم.هرچی میگم باز خرف خودتونو تگرار میکنید 

هرجور راحتی.من مسوول افکار دیگران نیستم

روزت مبارک باشه گلی

عزیزم چرا انرزی ادم‌و‌میگیرید.والا من بی منظور گفتم.هرچی میگم باز خرف خودتونو تگرار میکنید هرجور راح ...

روز شما هم‌ مبارک باشه 🌺