2777
2789
شوهر من دیشب ساعت ۷ ب مامانش زنگ زد تبریک گفت ولی ب من ن خیلی دلم شکست من ک کادو نمیخواستم حداقل ی ت ...

واقعا

چقدر بی ادب

قهرید

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله اولا که بخاطر زایمانم اومدم تهران چند شب خونه پدرم بودم الان اومدم خونه پدر شوهرم و اینکه خب ا ...

خداروشکر خوبن ک تونستی بمونی  قدم نو رسیدم مبارک باشه من پسرم تازه ۶ماهش شده خونه خودمون ساکته خونه مادر شوهرم جمعیتن میره اونجا میترسه گریه میکنه. مادر شوهرمم ،شوهرمو پر میکنه میندازه ب جون من . منم میگم بچس دیگه نمیدونه نمیفهمه ک من بهش یاد بدم اینقد اینمدلی سیاست. داره میخوام برم خونشون. از روز قبل افسردگی میگیرم 

واقعاچقدر بی ادبقهرید

ن قهرم نیستیم  احساس میکنم نسبت بهم سرد شدیم. شوهرم بدون اینکه منو در جریان بزاره واسه خانواده شوهرم شب یلدایی همه چی خرید واسه ۴۰ نفر آدم. من در جریان نبودم  یهو اونجا گفتن ک فلانی خریده من شوکه شدم   میخواستیم بیایم خونمون تو راه بهش گفنم حداقل ب منم میگفتی من ک نمیخواستم جلوتو بگیرم حداقل شوکه نمیشدم. هیچ اینقد حرص نمیخوردم ک الان جیبمون خالیه  چجوری باید کادو روز مادر بدیم اونوقت تو از قبل خرید کردب بهم‌نگفنی.  از اون شب باهم خیلی سرد شدیم بدش اومده گ چرا گفتم  البته اونا شب یلدا رو چهارشنبه گرفتن

ن قهرم نیستیم احساس میکنم نسبت بهم سرد شدیم. شوهرم بدون اینکه منو در جریان بزاره واسه خانواده شوهرم ...

به جهنم که بدش اومده

چه پرووو غلط کرده خرج 40 نفر آدمو بده

اولا دوما بزار سرد باشه به یه ورت

والا بخدا 

به جهنم که بدش اومدهچه پرووو غلط کرده خرج 40 نفر آدمو بدهاولا دوما بزار سرد باشه به یه ورتوالا بخدا

خیلی دلم شکسته  اخه سال اولیه ک مادر شدم  ولی خوب انگار ن انگارپیش خودم گفتم شاید اشتباه. کردم گفتم

خیلی دلم شکسته اخه سال اولیه ک مادر شدم ولی خوب انگار ن انگارپیش خودم گفتم شاید اشتباه. کردم گفتم

نه اصلا اشتباه نکردی

جالبه بخدا

نمیدوم چی بگم ولی تقصیر تو نیس

صبح رفت سرکار منم بیدار بودم ولی چشممو بستم چش تو چش نشیم ،تبریکم نمیگه مطمئنم ،خودم شاید رفتم بازار واسه خودم یه چی خریدم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: