یه توضیح بدم من میشم. زنداییش ،اینا ماداریم ساختمون میسازیم اومدن با باباش برامون کار کردن بعد انصافن ریدن تو خونمون یعنی شکایت کنیم کارشناس بیاد باید بیشتر از مبلغی که گفتن بهمون خسارت بدن ولی بخاطر خاهر شوهرم گفتیم ولش کن یکم پولشونو بدیم فقط برن به ما گفتن 100میل دستمزدمونه ما 65میل دادیم بهشون حالا این استوری رو گذاشته
فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
در بی ادبی و بی تربیتی این پسر که حرفی نیست ولی شما هم باید طبق قرارداد مبلغ بهشون میدادید ، نمیشه که طرف کار رو تموم کنه بعد صاحب کار بیاد بگه راضی نیستم از کار پس مبلغ کامل بهتون نمیدم ، شما باید مبلغ توافقی رو بهشون میدادید بعد قانونی خسارتتون رو میگرفتید
در بی ادبی و بی تربیتی این پسر که حرفی نیست ولی شما هم باید طبق قرارداد مبلغ بهشون میدادید ، نمیشه ک ...
توافقی نکردیم اصلا اومد بست نشست تو خونمو گفت یه ماشین ماسه بیارین من کارو شروع کنم اصلا هیچی نمیخام بزور ما اصلا کارو ب اینا نمیدادیم چهار ماهه تابستون تو خونمون کارو کش دادن کار ما تو بیست روز تموم میشد عید قربان امسال اومدن بخدا یک مهر رفتن بعدن شنیدم میگفتن خودمون کش دادیم وگرنه باید میرفتیم جا و غذای مفت بودن
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم ب شوهرت بگو ولی زیاد تحریکش نکن عصبی بشه اونم نوجوونه کینه ب دل بگیره بزار بدونه تربیت خواهرش ...
شوهر من کینه ایه شدید اتفاقا مطمعنم بد بلایی سرش میاد ولی فعلا نه مگه اینکه از ترسش تا چند سال طرف شهر ما پیدا تشه تا ابا از اسیاب بیوفتن وگرنه امسال یا عید اگر بیاد کردنو نشونش میدن
1
5
10
15
20
25
30
35
40