2777
2789
عنوان

چرا مدام افراد خودشفیتع سر راهم قرار میگیرند

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 20 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با همون دست فرمون برو جلو و با انرژی که از کائنات میگیری حال کن و پخش کن ماها ساخته شدیم برای ساختن ...

اگر تحقیر شدم به خوشبینی افراطی چطور؟؟

اگر گفتن زیادی ساده و مهربونی چطور؟

چ واکنشی نشون بدم

اینجوری ام ک باهمه زود صمیمی میشم ..

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

مرسی عزیزم خودمم همین نظر رو دارمحالا راهکاری دارین؟

بخاطر تنهایی با هر ادم سمی و زورگویی ارتباط برقرار نکن از حقت دفاع کن 

دیدی طرف بیشعورو سمی دوری کن 

نزار شخصیتت له بشه نزار تحقیر بشی نزار ازت سواستفاده کنن خودتو لایق احترام بدون 

من حتی شاخهای مجازی که توهین میکنن یا با پز دادن میخوان مردمو تحقیر و سرکیسه کنن و بلاک میکنم اونا عارشون میشه جواب فالوراشون بدن ما خودمون ادمارو پررو و گستاخ میکنیم 

حتی تو مجازی اجازه نده کسی تحقیرت کنه همیشه برای خودت ارزش قائل باش 

هیچ جا نباید بزاری بهت توهین بشه 

حتی  تومجازی دیدی بلاگری داره فخر میفروشه تحقیر میکنه توهین میکنه دروغ میگه نمایش فریبکارانه میده برای جذب فالور و پول بلاک کن چون عادت میکنی به تخریب شخصیت خودت 

شوهرم همیشه میگه پیجی دیدی داره نمایش و فخر فروشی میکنه یا برای تبلیغ و پول فالورو گول میزنه یا ضدزن و زن ستیزه بلاک کن نزار عقده هاشو روی ببیندشون خالی کنن 

بخاطر تنهایی با هر ادم سمی و زورگویی ارتباط برقرار نکن از حقت دفاع کن دیدی طرف بیشعورو سمی دوری کن ن ...

خیبی خوب بود عزیزم شات گرفتم مرور کنم

کاش اینارو زودتر فهمیده بودم

اینقدر تحقیر تحمل نمی کردم

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

چی میگی لذتی نداره اینا همش زجرههمش از کمبوداعتمادبنفسه

ببین خودشیفته تا حددی خودخواهه که باخودش فکر میکنه اگر دارم از این ادم سواستفاده میکنم پس دارم بهش لطف میکنم باید ازمن متشکر باشه 

خودشیفته تا این حد مریضه و خودخواه تصور میکنن انقدر مهمن که حتی وقتی از کسی سواستفاده میکنن بهش لطف کردن برای همین همیشه و درهرحالتی طلبکارن