2777
2789
عنوان

رسم شهرتون برای مهریه چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 58 پست
۱۱۴ هم قبول نمیکنن چه برسه به ۱۴ تا😐😑ولی ۱۴ تا هم نمه

خب ببین اشتباهه دیگ مهریه هر وقت اراده کنه باید بدی باید نگاه به جیبت کنی دیگ فوقش لینه بهت دخترو نمیدن دختره هم میمونه ور دله ننه باباش

اونکه میگع هرچی پدرم بگه اره راضیه تو یک تیم هستن

پس دوس داشتنی در کار نیست

دختره هم فکر جیب خودشه

شماهم پا فشاری کنین قبول کردن که فبها نکردن هم دختر خوب زیاده

متاهل🩷🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه اصلا اعتناد کرد. هر کاری از هر کسی برمیاد.. خدایی نکرده فرداروزی مهریشو بزاره اجرا... ۶۰۰سکه خیلییهههههه ها

فامیل ما از خانمش جدا شد۲۰سکه مهرش بود.. ماشینشو فروخت تازه هنوز نصف مهریش مونده.. قراره از ارث پدری مرده بردارن.. نمیدونم چجوری میشه اما میشه..خیلی مراقب باشین

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
بله.بزنید براش اونجا خودشون رسمی نمیکنن با محضردار هم صحبت کنید که دختره رو متقاعد کنه ولی شنیدم بیش ...

برای احی من نوشتن، درواقع واسه همه کسایی ک تاحالا دیدم توشتن. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

اهان.والا من از نزدیک درگیر نبودماما میدونم تو اصفهان بیشتر از ۱۱۰ تا نمیزنن

اتفاقا چندتا عروسی اصفهان داشتیم، البته مال الان نبودن، شاید حدیدا اینجور شده، ولی اصفهانی ها جهاز سنکین و طلا میزنن بیشتر. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

اتفاقا چندتا عروسی اصفهان داشتیم، البته مال الان نبودن، شاید حدیدا اینجور شده، ولی اصفهانی ها جهاز س ...

درسته جهیزیه میدن ولی سکه زیاد نمیزنن مثل بقیه شهرها

چون معتقدن مهریه به گردن مرده و باید پرداخت بشه