2777
2789
عنوان

عزیزای دل باردارا مامانا میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 40 پست
فداتشم ممنون انشالله شماهم ماه بعدی مامان بشی.بارداری هم استرسای خودشوداره من الان احتمالا هفته هفت ...

انشاالله که چیزی نیست اصلا نگران نباش 

اگر دکتر رابطه رو منع نکرده پس نگران نباش 🙏 

عزیزم شماهم از وقتی اقدام بودید کمردرد رو تجربه کردید؟؟ 

هروقت اقدام میکنم کمردردم شروع میشه بعد تا پریود نشم آروم نمیشم .. باز یک هفته آرومم و همون شب اقدام باز کمردردم شوع میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم فعلا آمپول نداده فقط فولیک اسید میخورم از عید اقدامم قبلش چکاب کامل دوجای مختلف آزمایش دادم ...

ببخشید عزیزم شوهرتم ازمایش داده

بعد شش ماه اقدام معلولا قرص وامپول میدن اونم هورمونای بارداری چیز بدی نیس میدن بدن خودشو اماده کنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اینکه پریودی هات هی عقب میوفته یعنی کم مونده تا بارداری بشی؛ رحم آماده شده

ممنون عزیزم انشاالله 🙏 

چون ۷ روز عقب انداختم اینقدر حالم خوب بود 

بااینکه بدن درد داشتم ولی بمب انرژی بودم 

برام دعا کن عزیزم ♥️

ببخشید عزیزم شوهرتم ازمایش دادهبعد شش ماه اقدام معلولا قرص وامپول میدن اونم هورمونای بارداری چیز بدی ...

شوهرم سونو داد چکابم شد فقط اسپرم نمیده 😂 

رفتیم آزمایش اسپرم بده شرایطش که پرسید گفتن بهش ظرف میدن بره تو سرویس ..ببخشید هیچ چیزی هم نباید استفاده کنه .. گفت من واقعا نمیتونم نمیشه و نداد 🤦

انشاالله که چیزی نیست اصلا نگران نباش اگر دکتر رابطه رو منع نکرده پس نگران نباش 🙏 عزیزم شماهم از وق ...

من موقع اقدام هر ماه موعدم که میشد علایم بارداری مثل درد سینه و انقباض رحم داشتم اما پریود میشم و اعصابم داغون میشد ولی ماهی که باردارشدم اصلا به بارداری فکر نکردم اما گرفت .شما بایدددد بیخیال بشی تا بگیره.به علایم هم اصلا توجه نکن چون وقتی تو اقدامی هرماه یه علایم جدید میاد سراغت

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی

سلام گلم دقیقا نمیشه گفت ولی بدن آدما فرق داره من خودم سربارداری قبلیم دیرفهمیدم انواع اقسام کارهای سنگینم انجام دادم ولی شکرخدا چیزی نشد شماهم نگران نباش تودوران اقدام کارهای سنگین نکن مواطب باش

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
شوهرم سونو داد چکابم شد فقط اسپرم نمیده 😂 رفتیم آزمایش اسپرم بده شرایطش که پرسید گفتن بهش ظرف میدن ...

بعضیا میگن خونه هم میشه ولی زود باید برسونین ازمایشگاه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم