2777
2789
عنوان

همسرم میگه دیگه دلم نمیخواد بیام خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2968 بازدید | 131 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گاهی اوقات یه مدت کلا بیخیال میشم اما یهو صبرم لبریز میشه دعوا راه میندازم

حق داری ولی اونم تک فرزند یا تک پسره نمیشه کلا مادزشو بی خیال شه راستی واقعا هفت صبح میاد خونه شما؟ تو اون موقع ها بیداری ؟ 

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

حواست ب زندگیت باش خودت جواب مادرشوهرتو بده یا کلا بیخیال باش دختر خاله من دقیقا شرایطش مثل شما بود تا طلاق پیش رفتن البته خدا نکنه برا شما اتفاق بیوفته چون شوهرش میگفتم خسته شدم

منم نزدیک سه سال تو خونه مادرشوهرم بودم با حیاط مشترک 

با اینکه مادرشوهرم خانم خیلی مومن و خوبی بودن ولی یه وقتایی بابت یه چیزایی ناراحت می شدم  مثلا اگه مهمون میومد خونمون اونم میومد می‌نشست،  یا میخواستم برم بیرون حتما می بایست بهش بگم کجا دارم میرم وگرنه زنگ میزد ، یا بدون در زدن میومد تو، یا نظر می دادن در مورد چیزای مختلف

خداروشکر من ناراحتی ابراز نمی کردم چون می دونستم قرار نیست تا ابد اونجا بمونم 

الان که فکر می کنم می بینم قصد بدی نداشته اونا قدیمی هستن و به حریم شخصی و اینجور چیزا اعتقاد ندارن

ولی شاید اگه مث شما تا آخر قرار بود اونجا بمونیم شاید دلخوری هامو ابراز میکردم

به دوری و دوستی خیلی اعتقاد دارم واقعا راست گفتن

بگو ببین من چی می کشم که صبح تا شبم تو این خونه است شوهرت هم خر می خواد هم خرما رو 

هم می خواد کنتر مادرش باشه هم خوب و خوش زندگی کنه 

مادرش هم می خواد زبونش دراز باشه هم پسرش کنارش باشه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

حق داری ولی اونم تک فرزند یا تک پسره نمیشه کلا مادزشو بی خیال شه راستی واقعا هفت صبح میاد خونه شما؟ ...

یه مدت شوهرم شب کار بود ساعت۶نیم صبح میومد خونه تا میومد مادرش پشت سرش بدون ابنکه در بزنه میومد تو خونمون انقد حرف میزد که یچه هارو بیدار میکرد شوهرمم خودش شاکی شده بود چون شبا که نبود رابطه نداشتیم صبحا هم که میومد مادرش نمیذاشت

حواست ب زندگیت باش خودت جواب مادرشوهرتو بده یا کلا بیخیال باش دختر خاله من دقیقا شرایطش مثل شما بود ...

از امروز تلاش خودمو میکنم خودمو تغییر بدمو بیخیال بشم

منم نزدیک سه سال تو خونه مادرشوهرم بودم با حیاط مشترک با اینکه مادرشوهرم خانم خیلی مومن و خوبی بودن ...

دقیقا ما هم اگه از هم دور بودیم انقد ازم نفرت پیدا نمیکردیم و مطمئنن رابطه خوبی داشتیم

همین کار مبکنم

زندگی ها خیلی سخت شده ،بیاییم خودمون حتی المقدور از مشکلات دور بشیم ، اون مادر هم ی ترسایی تو وجودش هست که با تو این رفتارو می‌کنه (ترس از دست دان) شما باید صبور باشی و غمخوار مردو هموار کننده عاطفی مسیر زندگی ،مردا خیلی رفتار عاطفی بلد نیستند و تو این شرایط سخت اقتصادی فقط فکرشون به درآمد متمرکز میکنن و از بقیه زوایای زندگی دورن

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
زندگی ها خیلی سخت شده ،بیاییم خودمون حتی المقدور از مشکلات دور بشیم ، اون مادر هم ی ترسایی تو وجودش ...

درسته.اگه شوهرم بد بود تا حالا از خونه و زندگیش رفته بودم

یه مدت شوهرم شب کار بود ساعت۶نیم صبح میومد خونه تا میومد مادرش پشت سرش بدون ابنکه در بزنه میومد تو خ ...

بهش رک بگو که این موقع نیا ما خوابیم یا همون موقع جاتونو بندازین بخوابین 

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

درسته.اگه شوهرم بد بود تا حالا از خونه و زندگیش رفته بودم

مراقب خودت و زندگیت باش، من چون خودم مرد هستم و خیلی عالی تونستم این مشکل رو هندل کنم ،میفهمم چی میگید ولی در کل حل این معضل فقط و فقط دست مرده 👇👇

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن