_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 27 عنوان چرا پسرا همش زور میگن به آدم آخه مگه هر چیزی زوری لذت داره 351 بازدید | 16 پست حالا فرقی نداره هر چیزیهر رابطه ای چه عاطفی چه ج ن س ی چه غیره وقتی یه دختر میگه نه یعنی نه انقدر پافشاری برای چیشونه اگه نه بشنون انگار دنیا رو سرشون خراب شده حتما باید حرف خودشونو به مرسی بشونن این خیلی بده 🚶🏼♀️🥲 ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :) امروز | 06:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ha_na_joon عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 980 نه عزیزم این ظاهر ماجراس.در نهایت دختر دست نیافتنی براشون جذابتره.
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 27 نه عزیزم این ظاهر ماجراس.در نهایت دختر دست نیافتنی براشون جذابتره. هیچ چیز احباریش قشنگ نیست باور کن :) ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
ha_na_joon عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 980 هیچ چیز احباریش قشنگ نیست باور کن :) من میفهمماونکه باید بفهمه نمیفهمه😂
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 27 من میفهمماونکه باید بفهمه نمیفهمه😂 :))) ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
هستیوحسنا۱۳۹۵۹۸ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 5009 هیچ چیز احباریش قشنگ نیست باور کن :) من چرا دوس دارم😐
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 27 من چرا دوس دارم😐 خیلی معذرت میخوام س ک س اجباری از روی اصرار طرف مقابل رو دوست داری؟😐لذت و عشق و علاقه زوری اصلا به درد نمیخوره ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
هستیوحسنا۱۳۹۵۹۸ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 5009 خیلی معذرت میخوام س ک س اجباری از روی اصرار طرف مقابل رو دوست داری؟😐لذت و عشق و علاقه زوری اصلا به ... من دوس دارم😅 شاید دیگه دیوونه شدم 🤣
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 27 من دوس دارم😅 شاید دیگه دیوونه شدم 🤣 بله صد در صد 🥹😂 ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
noori8417 عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1494 اونا زور نمیکننفکر میکنن ناز میکنیمچون ناز کردن و نخواستن واقعی خیلی فرق ندارن از نظر ظاهری😂مثلا الکی به طرف بگی برو یهو بره آدم هنگ میکنه لعنتی یخورده تلاش کن خب🤣 همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐
فامیل_دومادم عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 3471 خیلی معذرت میخوام س ک س اجباری از روی اصرار طرف مقابل رو دوست داری؟😐لذت و عشق و علاقه زوری اصلا به ... در این رابطه باید دید منظورت پارتنر و ایناس یا شوهراڭه شوهر باشهک تا بوده همین بوده مرد نیازه زنم ناز
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 27 در این رابطه باید دید منظورت پارتنر و ایناس یا شوهراڭه شوهر باشهک تا بوده همین بوده مرد نیازه زنم نا ... پارتنر ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 27 اونا زور نمیکننفکر میکنن ناز میکنیمچون ناز کردن و نخواستن واقعی خیلی فرق ندارن از نظر ظاهری😂مثلا ال ... نه ناز نمیکردم واقعا نمیخواستم اونم نمیفهمید رابطه زوری فایده نداره ولی بلدن پسرا خام کنن و طرفو مجبور کنن ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)