2777
2789
بله هفته ۷و روز ۶هستم تخمدان راستم درد می‌کنه نگرانم توی سونوگرافی زده رحم بزرگ و داری ساک و جنین زن ...

ببین توی حاملگی این دردای کم و خفیف همیشه تا ماه اخر هست

حتی لکه دیدن یا هر چیزی نباید حال روحیتو خراب کنه. تو دیگه مادر شدی باید قوی باشی و تا از چیزی مطمئن نیستی استرس و حرص الکی ممنوع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخمدان راستم درد می‌کنه.گه گاهی کمر و زیر دلم دقیقا شبیه دردهای پریودی ولی خفیف

عزیزم ربطی به خارج رحمی نداره اینا.

طبیعیه کم کم اوکی میشه .

درد خارج رحمی اینقدر زیاده که هیچ کاری نمیتونی بکنی و مستقیم میری بیمارستان.

ببین توی حاملگی این دردای کم و خفیف همیشه تا ماه اخر هستحتی لکه دیدن یا هر چیزی نباید حال روحیتو خرا ...

بله درست میگید🙏خیلی ممنونم همیشه باید به خودم یادآوری کنم قوی باشم.

کجاس ؟؟

جنین میتونه تو هر جایی از حفره ی شکمی جایگزین بشه 

تو همون لوله ی فالوپم بستگی داره کجاش جایگزین بشه تو بخش آمپولر تا ۱۸ هفته هم میتونه رشد کنه

اما استارتر بیخودی نگرانه سونو گفته جنین تو حفره رحمه درداییم ک داره طبیعیه به خاطر رشد رحم و فشار به لیگامان های رحمیه 

عزیزم ربطی به خارج رحمی نداره اینا.طبیعیه کم کم اوکی میشه .درد خارج رحمی اینقدر زیاده که هیچ کاری نم ...

من توی سونوم زده کیست کوپوس دکتر گفت خودش رفع میشه می‌تونه درد از اون باشه

جنین میتونه تو هر جایی از حفره ی شکمی جایگزین بشه تو همون لوله ی فالوپم بستگی داره کجاش جایگزین بشه ...

عزیزم تو سونوم هم کیست کوپوس لتوال زده دکتر گفته طبیعیه خودش رفع میشه ممکنه از اون باشه

من توی سونوم زده کیست کوپوس دکتر گفت خودش رفع میشه می‌تونه درد از اون باشه

آره عزیزم کیست و فیبروم تو بارداری باعث درد میشه.

ولی حتی اونایی که کیست ندارن هم ماه های اول این دردها رو دارن.

تو بارداری آرامش هم برای خودت خوبه هم نی نی.

ذهنتو درگیر نکن.

تا یه حدی استرس طبیعیه ها.

مثلا موقع دوتا غربالگری استرس هست.

ولی بقیه اوقات سعی کن آرامش داشته باشی.

کتاب ریحانه بهشتی رو تهیه کن نوشته چی بخوری چه دعایی بخونی.

بله هفته ۷و روز ۶هستم تخمدان راستم درد می‌کنه نگرانم توی سونوگرافی زده رحم بزرگ و داری ساک و جنین زن ...

نه دیگه وقتی سونو رفتی و جنین تو رحم  دیده شده  دیگه نگران نباش 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️