2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا جاریام

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 81 پست
فقط اون ی پسر و عروسش اضافی بود که نکرد بین بچه هایش فرق گذاشت خیلی کارشون زشت بود.

عزیزم مگه شما بودی تو خانوادشون و دلیلش رو میدونی

به هر دلیلی اینکارو نکردن که قطعا اینو بدون هیچ کس به اندازه مادر به حال بچه اش نیست حتما صلاحشو در این دیده ولی خب چون بوی غذا توی ساختمون میپیچیده براشون فرستادن که نکنه دلشون بخواد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برگرد به قبل این شب اون وقتی که میگی وقتی جمع میشن من نمیرم 

خودت خودتو گذاشتی کنار و ارزش برای خودت قائل نبودی 

اگه نمیری دیگه نباید منتظر دعوا باشی مگه بقیه رو کسی دعوا کرده 

خودشون امدن گفتم خندیدم حال خودشون و خوب کردن رفتن 

حالا تو بشین تو خونه و کناره گیری کن و منتظر بمون بیان دعوت ت کنن 

خوب اسی جان شما خودت خودتو دور میکشی ازشون لابد اونا هم فکر کردن نمیخوای توی جمعشون باشی .باز خوبه ب ...

واقعن نیازی نداشتم به اون سیخ جوجه و یلدا همیشه پارسال پیرارسال من بودم

خوب اسی جان شما خودت خودتو دور میکشی ازشون لابد اونا هم فکر کردن نمیخوای توی جمعشون باشی .باز خوبه ب ...

اینجور به یاده طرف بودن برخورده تو سرشون 

مگه گشنه یه سیخ جوجه هستش 

یه سیخ جوجه رو آوردن که بگن بله ما امشب دورهم جوج زدیم 

کاش بجای دستت زبونتو حرکت میدادی یچی میگفتی الان کیف کنیم دورهم .این حرکتت بچه بازیه ،کاری کردی از د ...

تو جای من ببین من مراسمای اونطوری رو میرم اونا خودشون خیلی دور هم جمع میشن زیاد رو نمیرم 

برگرد به قبل این شب اون وقتی که میگی وقتی جمع میشن من نمیرم خودت خودتو گذاشتی کنار و ارزش برای خودت ...

عجیبه

یعنی شما ارزشی واسه خودت قائل نیستی؟

هرجا که بهت احترام نذارن محل نذارن بدو بدو میری پیششون؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ببین کار اونها که در کل بد هست ولی این حرکت شما بدتر باعث میشه انگشت نما بشی و فک کنن خیلی بهم ریختی

وقتی این حرکت رو می کنن میخوان اذیت بشی و با این کارت اونها به خواسته شون رسیدن در عین حال میتونن مظلوم نمایی هم بکنن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
واقعن نیازی نداشتم به اون سیخ جوجه و یلدا همیشه پارسال پیرارسال من بودم

اخه خودت میگی فقط سلام علیک .خوب وقتی یه ساختمونید شما زیادی سردین باهاشون دیگه کم کم فاصله ایجاد میشه.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

دعوت نکردن به مهمونی بی احترامی نیستولی پس فرستادن غذا بی احترامیه

نظر شماس 

کسی که بهم احترام نذاره غذاشم واسه خودش. کی ازشون غذا خواسته؟ گشنه که نبوده بلا نسبت

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ببین کار اونها که در کل بد هست ولی این حرکت شما بدتر باعث میشه انگشت نما بشی و فک کنن خیلی بهم ریختی ...

درسته ولی خب اگه سیخ جوجه رو میگرفتم حس ندیده ها و گشنه ها رو داشتم درصورتی که شب یلدا که حمعه بود نزدیک ۴ تومن همسرم برام هزینه کرد

تو جای من ببین من مراسمای اونطوری رو میرم اونا خودشون خیلی دور هم جمع میشن زیاد رو نمیرم

خب عزیزمن نری دیگ خودشونو اذیت نمیکنن هی دعوتت کنن هی توام نری خب ضایع میشن دیگ .اینجوری نمیگن که توام هی نه میاری یانمیری براهمین دیگ بهت نمیگن .خودت خاستی دور باشی پس ناراحتشم نباش

❤ My love M❤💍