2777
2789

سلام خانما . من چندسال مداوم ، صورتم با مایع دسشویی میشورم و هیچ روتینی نداشتم جز این که عرق کاسنی میخورم هفته ای دو سه بار . قرص کلاژنم میخورم هر روز . یه مدت روتین خریدم برندای خوب ولی پوستم با همش جوش میزنه یا خشک و تیره میشه . الان چیکار کنم ؟ با مایع دسشویی ادامه بدم ؟ 

پر قدرت برو جلو بدون هزینه اگ جواب میده

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

من دیگ انقد پول محصولات پوست دادم از همه جا شکاف خوردم بخدا

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پر قدرت برو جلو بدون هزینه اگ جواب میده

اخه خجالت میکشم . دوستم ۴ سال پیش یه سرم داشت خریده بود دو میلیون 🥲 بعد من حس کردم خیلی به خودم نمیرسم و افتادم تو دورش . هرچی گرفتم جوش میشد یا تیره و خشک میشد . ول میکردم درست میشد تا الان شش ماه دیگ هیچی هیچی نمیزنم و شده مثل آینه . ولی خجالت میکشم با مایع دسشویی میشورم صورتم 

اخه خجالت میکشم . دوستم ۴ سال پیش یه سرم داشت خریده بود دو میلیون 🥲 بعد من حس کردم خیلی به خودم نمی ...

نگو ب کسی خب بگو روتین مخصوص پوستمو دارم

حداقل یه ژل شستشو بخر. اون مایع دسشویی پوستو داغون میکنه

یدونه که هیچی . صد مدل ژل خریدم . میسلار واتر  . سرم پاک کننده. برندای مختلف . ولی پوستم خشک میشه مخصوصا دور بینیم و گونه . ولی با مایع دسشویی میشورم برق میزنه انگار فیشال بودم 

یعنی پوستتون الان هیچ مشکلی نداره؟

خب اگه مشکلی نداره با همون مایع ادامه بدید البته خیلی مضر هست .حداقل یه ضدآفتاب بگیر چون مهم ترین بخش روتین هست و اگه استفا ه نشه تو سنین بالا آثار بدش رو نشون میده. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
من دیگ انقد پول محصولات پوست دادم از همه جا شکاف خوردم بخدا

تاثیر داره ؟ من تنها کاری ک میکنم و اثر مثبت داره ، آبرسان میزنم با کیسه فیریزر میزارم بمونه یه شب تا صبح واس آبرسانی تو زمستون و اینا 

تاثیر داره ؟ من تنها کاری ک میکنم و اثر مثبت داره ، آبرسان میزنم با کیسه فیریزر میزارم بمونه یه شب ت ...

اره خوب تاثیر ک داره محصولات هر روز گرون تر میشن

اره خوب تاثیر ک داره محصولات هر روز گرون تر میشن

من حتی کلینیکم خریدم یکی دوتاش . ولی اونم فقط تاثیرش این بود ک جوش نمیزدم ولی هیچ تاثیر خاصی نداشت . حتی خشکم میکرد 

من حتی کلینیکم خریدم یکی دوتاش . ولی اونم فقط تاثیرش این بود ک جوش نمیزدم ولی هیچ تاثیر خاصی نداشت . ...

ابرسان بزن بعد هر روتین پوستی