2777
2789
عزیزم به نظرم یکم فکر کن مگه چندسالت که بخوای همه چیتو باب دل اون تغییر بدی اینجوری خودت از یه جایی ...

دقیقا الان خسته شدم . چون دو دل شدم اومدم تاپیک زدم تجربه بقیه رو ببینم ما هنوز عقد نکردیم و کلی اختلاف نظر و عقیده داریم . همین الانم تازه قهریم🤦🏻‍♀️😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسر من امسال درجش شد استوار دومنه الان شیفت نیست خوابه یکساعت دیگه میره ببین‌ اگر یکساعت دیگه بره ی ...

وایییی دقیقا اینا صددرصد باهمن  چون دقیقا یک ساعت دیگه اونم شیفتشه🤦🏻‍♀️😂 پس ایشون بزرگ تره نه آقا گروهبان یکم عه . 

وایییی دقیقا اینا صددرصد باهمن چون دقیقا یک ساعت دیگه اونم شیفتشه🤦🏻‍♀️😂 پس ایشون بزرگ تره نه آقا ...

همسر منم گروهبان یکم بود دیگه درجش رفت بالا

ببین اره ۱۰۰٪ باهمن😂

دقیق نمیدونی مثلا با موتور میره یا با ماشین؟

دقیقا الان خسته شدم . چون دو دل شدم اومدم تاپیک زدم تجربه بقیه رو ببینم ما هنوز عقد نکردیم و کلی اخت ...

عزیزم بنظرم احساسی تصمیم نگیر تو حتی رشتتم بر اساس نظر اون میخوای انتخاب کنی منو تو همسنیم و من اصلا الان نمیتونم به این چیزا فکر کنم بنظرم جوونیتو پای کسی که اینقدر بد دله حروم نکن روی خودت کار کن و علایقت حالا حالا برای ازدواج وقت هست 

همسر منم گروهبان یکم بود دیگه درجش رفت بالاببین اره ۱۰۰٪ باهمن😂دقیق نمیدونی مثلا با موتور میره یا ب ...

دوستی بهت میدم داشته باشمت اعصابمون خورد کردن غیبتشونو کنیم😂😂😂😂با موتور میره بچم تو این سرما🥲🤦🏻‍♀️

عزیزم بنظرم احساسی تصمیم نگیر تو حتی رشتتم بر اساس نظر اون میخوای انتخاب کنی منو تو همسنیم و من اصلا ...

ما باهم از قبل دوست بودیم و حالا نمیدونم واقعا خیلی درگیر شدم دو دل شدم و نگرانم

ما باهم از قبل دوست بودیم و حالا نمیدونم واقعا خیلی درگیر شدم دو دل شدم و نگرانم

ببین عزیزم منکه اون آقا رو نمیشناسم و شرایط شمارو نمیدونم ولی جلوی اشتباه رو هر وقت بگیری عالیه جوری که تعریف می کنی شما از نظر اخلاقی اصلا شبیه هم نیستید بعد اصلاسنی نداری

لطفا بیشتر فکر کنمن اگه برگردم به ۱۰ سال پیش با شوهرم ازدواج نمیکنمخود شوهرم میگه دو تا دخترام رو به ...

بابای منم هنوز ک هنوزه مخالفه

ولی خب خودم دوسش دارم

البته الان مدتیه دو دل شدم

بابای منم هنوز ک هنوزه مخالفهولی خب خودم دوسش دارمالبته الان مدتیه دو دل شدم

به این فکر کن ازدواج با این آقا حتی ممکن باعث بشه تحت هر شرایطی مجبور باشی ایران بمونی ولی میتونی این تایم رو بزاری برای درس بخونی پیشرفت کنی اصلا مهاجرت کنی جای عالی