2777
2789
عنوان

دختر مجرد هم جنب میشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 79 پست
بعضی چیزام هستن باتوبه خدا نمیبخشهحق الناس

برای حق الناس هم اگه توبه کنیم خدا از سهم خودش میبخشه میمونه اون کسی که حقش رو خوردیم که باید از اون هم طلب بخشش کنیم 

اره همش سعی میکنم به جای فیلم دیدن یه کار دیگه انجام بدم ولی الان مشکلم اینکه یه دفعه یه صحنه های از ...

وقتی یادت میاد اون فکرو ادامه میدی تو ذهنت؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای حق الناس هم اگه توبه کنیم خدا از سهم خودش میبخشه میمونه اون کسی که حقش رو خوردیم که باید از اون ...

و اگ اون فرد نبخشه خداهم نمیبخشه

حق الناس حق مردمه نه خدا 

اگ هزار بارم بخاطرش توبه کنی ولی اون فرد نبخشه خدا نمیگذره

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
بعضی وقتا که نیاز دارم آره ولی بعضی وقتا سریع حواسم رو پرت میکنم یه وقتایی انقدر فکر میکنم که خوابم ...

مشکل همینجاس

راه تشخیصش اینه بنظرم

اگ بعدش حس کردی دیگ اون حسو نداری و اروم شدی این میشه غسل داشتن

ولی سعی کن ترکش کنی

همین فکرو اینارو 

یچیزیم هستن ک ترکش یکم سخته ولی نشدنی نیست

خوابهایی ج ن س ی میبینی؟

دیگه در این صورت باید مجازاتش رو بکشی

اره دیگ

منم منظورم این بود ک خدا همه چیزو نمیبخشه

حق خودشو میبخشه و انقدررررررررررررر مهربونه تو بخشیدن حق خودش ک حد نداره

گناه بودنو ک هستگناه کبیره فک کنم معنیش این نیست ک بخشیده نمیشهحق الناسو خدا نمیبخشه

آخه من با خدا ارتباط خوبی دارم نمیخوام رفاقتم باهاش بهم بخوره

نمی‌دونم میبخشه منو یا نه

حالا ک انقدر نیاز داری و اهل نمازو اینامم هستی 

تو نی نی سایت بگرد واسه ازدواج ختم و اینا هست بقیه تجربیاتشونو نوشتن

از خدا بخواه ی همسر خوب بهت بده تا ب گناه نیوفتی

اینم با توجه ب اعتقادتت میگم

توبه کن 

ممکنه حتی نتونی جلوخودتو بگیری اگ  باز تکرار کردی

ولی بازم توبه کن و سعی  کن انجامش ندی

حالا فیلم فکر هرمدلش

وقتی از خود اون کار بدت بیاد کم کم ترکش میکنی

آخه من با خدا ارتباط خوبی دارم نمیخوام رفاقتم باهاش بهم بخورهنمی‌دونم میبخشه منو یا نه

میبخشه

الرحم الراحمینه

چقد حرف زدم