2777
2789
عنوان

دختر مجرد هم جنب میشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 79 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درمورد فیلمو اینام توبه کن بذار کنار

طبیعیه قبل پریود نیاز جنسی زیاد میشه ک اینم بخاطر تغییر سطح هورمونهاس ینی چرخه ی طبیعیه خودشه

درمورد اینم اگ فیلمو ادامه بدی صحنه ها مدام تو ذهنت ثبت میشن  و حسی ک در تو ایجاد میشه بیشتر میشه

توام راه دیگ ای واسه رفع نیازت نداری در نتیجه هی این کارو ادامه میدی

اگ یادت اومد سعی کن از دهنت بیرون کنی

نمیدونم استغفار بگو ب ی چیز دیگ فک کن کلاهرچی غیر اون 

حواستو پرت کن

هرچقدر اون لحظه بیشتر فکر کنی بیشتر ...میشی

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
اگه بخاطر این کار از خدا عذر خواهی کنی چی میشه؟ بخشیده میشی؟

اره

ولی دیگ عذرخواهیه واقعی

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
نمیدونم عزیزم ولی مطمینم امکان نداره به ارگاسم برسی و نفهمی قطعا کاملا متوجه میشی

پس باید اون لرزشه باشه؟ 

درسته؟ 

من به عمرم لرزش جنب رو احساس نکردم 

پس کلا ارگاسم نشدم 

درسته؟

اگه بخاطر این کار از خدا عذر خواهی کنی چی میشه؟ بخشیده میشی؟

فارغ از بحث توبه اثرات اینکار تا مدت ها با ادمه سخته فراموش کردنش باعث میشه از بدنت بدت بیاد بخوای ادای...استار هارو دراری تو رابطه باعث گرایشات جن.سی عجیب میشه و در اخر افسردگیو تقویت میکنه

به خاطر هر کاری توبه کنی بخشیده میشی

بعضی چیزام هستن باتوبه خدا نمیبخشه

حق الناس

درمورد فیلمو اینام توبه کن بذار کنارطبیعیه قبل پریود نیاز جنسی زیاد میشه ک اینم بخاطر تغییر سطح هورم ...

اره همش سعی میکنم به جای فیلم دیدن یه کار دیگه انجام بدم 

ولی الان مشکلم اینکه یه دفعه یه صحنه های از اون فیلم میاد تو ذهنم و من ناخواسته تحریک میشم 

نمی دونم این تحریک غسل داره یا نه ؟

آخه خوندم میگن گناه کبیره هست

گناه بودنو ک هست

گناه کبیره فک کنم معنیش این نیست ک بخشیده نمیشه

حق الناسو خدا نمیبخشه

اره همش سعی میکنم به جای فیلم دیدن یه کار دیگه انجام بدم ولی الان مشکلم اینکه یه دفعه یه صحنه های از ...

این تحریک غسل نداره حتی با ترشح چون قطعا باهاش ارضا نمیشی تا ارضا نشی هم غسل واجب نیس