2777
2789

چطوری انجام میدین

من خودم رکوع از ی حدی طولانیتر شه زانوهامو میگیرم زنم بیوفته روش بتونم خودمو نگه دارم

سجده هم همینطور

چ کار کنم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه اجباریه این کار اخه؟ 

نمازه قرار نیست ریاضت بکشی که 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

کیفیت رو ببر بالا نه کمیت

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
طولانیم نباشه خدا قبول میکنه ها

نه منطورم نماز یومیه نیس

بعضی نماز حاجتا طولانین اونارو میگم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
کیفیت رو ببر بالا نه کمیت

یسری نماز حاجتا طولانین اونا منظورم بود

نیاز نیست به خودت آسیب بزنیمهم کیفیت کاری هست که انجام میدی نه تایمش

منطورم بعضی نماز حاجتا بود

اول از همه به بدنت آسیب نزن این خیلی مهمهخب به شرایط جسمی و سن و عادت اون شخص ربط داره

خواستم ببینم میشه اینارو حالت نشسته خوند مثلا رکوع یا سجدشو

نشسته بخون . نماز مستحبی اصراری بر ایستادن نیست منم نشسته میخونم ‌‌. خب ببین اگه فکر می‌کنی ایستاده بخونی ممکنه از زحمتش منصرف شی ولی اگه نشسته بخوای بخونی رقبا بیشتری پیدا می‌کنی که بخونی . پس بهتره نشسته بخونی تا اینکه ایستاده منصرف شی