2777
2789
عنوان

یادگار💔

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 91 پست
کسی که چهار پنج بار خیانت کنه و لو بره هزار بار دیگه هم خیانت میکنه بگو قانونی اقدام کنه

اره همون حرف مادرمه واقعا ،فعلا که مدارک رو طفلکی نه داشته ببین عنتر چیکار‌میکنه میگه بخاطر دوتا بچم گیر وگرفتارم روحیه بچه هام خراب میشه دخترش کلاس چهارمه میگه روان بچم بهم میریزه پسرش هم دیگه کلاس دومه نگران اون دوتاس هرچند بنظر من اول باید فکر خودش میبود بچه‌ها چند سال دیگه همون نمیگن دستت درد نکنه که به خاطر ما انقد عذاب کشیدی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره همون حرف مادرمه واقعا ،فعلا که مدارک رو طفلکی نه داشته ببین عنتر چیکار‌میکنه میگه بخاطر دوتا بچم ...

مادری که خودش در عذاب باشه نمیتونه فرزندان درست درمونی تحویل جامعه بده

💜🩵💙 لایک ممنوع 💙🩵💜

همه این حالتهایی که شما میگین مقطعیه با گذشت زمان از بین میره

من دیگه حتی یه روز هم نمیتونم این عدابو تحمل کنم منتظر. بودم یهم توضیح بده نداد میومد توضیح بده انتخابش این بود بمیرم جونمو میخواد بهش میدم

من دیگه حتی یه روز هم نمیتونم این عدابو تحمل کنم منتظر. بودم یهم توضیح بده نداد میومد توضیح بده انتخ ...

توضیح بده چرا خیانت کرده نصف شبی جوک میگین 😂

💜🩵💙 لایک ممنوع 💙🩵💜

مادری که خودش در عذاب باشه نمیتونه فرزندان درست درمونی تحویل جامعه بده

خیلی زیاد به فکرشونه خیلی بهشون رسیدگی میکنه ولی اخیرا ضعف اعصاب باعث شده زیاد دعواشون میکنه این سه تا طفلک بخاطر یه لجن گرفتار شدن 

خیلی زیاد به فکرشونه خیلی بهشون رسیدگی میکنه ولی اخیرا ضعف اعصاب باعث شده زیاد دعواشون میکنه این سه ...

عمیقا برای خواهرتون متاسف شدم خدا راه نجاتی براشون بزاره

💜🩵💙 لایک ممنوع 💙🩵💜

من اگه جای شما بودم طرف خیانتکارمو مثل دستمال کاغذی پرت میکردم توالت بین💩💩

نه اگه اعتراف میکرد دیگه اسمشو هم نمیاوردم ولی گردن نمیگیره منم تحمل این عذابو ندارم .قردا که بیاد میفهمه چه ظلمی درحقم کرد خودمو ازش میگیرم

بهتر نمیشه مطمئنم

برای خواهرم خیلی دعا کنین به امام حسین ادمی به دلپاکی ومهربونی ویکرنگی خواهرم تو عمر سی سالم ندیدم دعا کنین حالش خوب شه و انرژی به زندگی همه ما بده دورسرش بچرخم من کاش میمردم ناراحتیشو ابشدنشو نمیدیدم 

نه اگه اعتراف میکرد دیگه اسمشو هم نمیاوردم ولی گردن نمیگیره منم تحمل این عذابو ندارم .قردا که بیاد م ...

شما نباشی هزارتا دیگه مثل شما براش ریخته، اون به این باور رسیده. 

💜🩵💙 لایک ممنوع 💙🩵💜

برای خواهرم خیلی دعا کنین به امام حسین ادمی به دلپاکی ومهربونی ویکرنگی خواهرم تو عمر سی سالم ندیدم د ...

روحیه داشته باشین و بهش روحیه بدین خدا هم راه نجات براش باز میکنه

💜🩵💙 لایک ممنوع 💙🩵💜