2777
2789
کلا همشون همینجورین. مثلا موقع ازدواج ما همسرم خونه و ماشین نداشت، موقع خرید ماشین که شد خواهرشوهرم ...

مقایسه میکنم با خواهر شوهر سلیطه خودم !! خدا حفطش کنه، مال منم یا ادم کنه یا محوش کنه یه دنیا از شرش راحت بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم یه ماشین داشت که قبلا باباش براش خرید بعد از عروسی ماشینو فروخت خرج عروسیمون کرد ،وقتی میخواست ماشین جدیده رو بنام بزنه باباش از ترس اینکه بنام من بشه مدام زنگ میزد ک اره ماشین بنام من باشه من میخوام گواهینامه بگیرم بندازمش زیر پای خودم 

خب میتونی نخری . اجباری نیس .

ما که هر دو طرف راضی هستیم. زندگیمون مشترکه 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

والا همسر من ک چیز خاصی به نامم نکرده همون ک تو مهریم بوده ها به نامم کرده برا همین واکنش خاصی مادرش نداشت 

ولی دوتا شوهر خواهرام هرچی دارندو به نام زناشون کردن و مادرشوهر خواهرام خ از این موضوع ناراحتن، هر وقت دعوا میشه به رو میارن ک پسرامون هیجی ندارن شما گرفتید

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

همه رو زد به نامم.هیچ واکنش نداشتند.چون قابل اعتمادم.چون خودمو ثابت کردم.چون تو و منی ندارم.هیچ وقت فرق نذاشتم بین خانواده خودم و اونا.تازه گاهی امانتی هاشونو میدن دست من.الان کلی دلار از برادرزاده شوهرم دستمه.

سلام سلام سلام به خاطر فاطمه زهرا فقط دو دقیقه پیام‌ منو بخونی و انجام بده جز اینجا جایی رو پیدا نکردم که آدماش مهربون باشن  اگه لطف کنی و بزنی رو لینک زیر و کد دعوتو تایید کنی هم برا تو پاداش میاد هم من برنامه کاملا امنه به خدا واقعی همون لحظه هم میتونی برداشت بزنی برات دعا میکنم به حق این روز عزیز 

https://omp.exchange/referral/1CO9R7WBX

مثل منه ساده طلاهامو فروختم شوهرم مغازه زد الان بعد۵ سال که کارش گرفته داداش کوچیکش خودشو چسبونده نه ...

وایی چقد شرایطتت مثل منه 

حالا باز منکه مغازه رو با طلاهام نخریدم مال خود شوهرم بوده 

ولی بقیش دقیقا مال منم همونطوره الهی خدا نجاتمون بده

روزای خوب توی راه😎✌🏻