2777
2789
این راجع به مرد من درحال حاضر نیست چون هیچی نداره اگه بنام من باشه یا بنام خودش😁ولی مردای خبرچین رو ...

الهی بحق همین شب صاحب یعالمه ثروت میشین 

البته ک واقعا خوشبختی نمیاره ولی نبودشم سخته

اره درسته هرادمی ی اخلاق و ذاتی داره

مردای خبرچین و بچه ننه هم کم نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی چقدر سود برای هر روز دیرکرد؟؟؟

مثلا ۲۰۰تومن ازم قرض کنه باید ۳۰۰ تومن پس بده😂 البته اگه به خودش باشه همون ۲۰۰ تومنم نمیده نکه خسیس باشه ها نه کلا بد حسابه با همه😂 من بزور ازش میگیرم

تا مدتی طبیعیه کم کم اعتماد میاد بینتون و می‌بینید قرار نیست همیشه یه جور باشه

امیدوارم این روزو ببینیم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
مثلا ۲۰۰تومن ازم قرض کنه باید ۳۰۰ تومن پس بده😂 البته اگه به خودش باشه همون ۲۰۰ تومنم نمیده نکه خسیس ...

یکی از دوستان منم مثل شماست🤦

خود من اصلا نمیتونم اینطوری باشم 

از روز اول ازدواجمون هم حساب مشترک داشتیم و الان اینقدر اعتماد داریم شکر خدا به هم که دیگه حساب مشترک هم برامون مهم نیست

خیلی خوبه اینجوری

البته اینم بگم ده ساله ازدواج کردیم 

همسرم بهم اعتماد داره 

قبلا هم ماشین ملیاردی برام خرید پول لازم شد گفت بفروشیم فورا گفتم باشه 

خیالش راحته میدونه اهل خیانت و نامردی نیستم 

وای فقط دارم قیافه هاشونو تصور میکنم

اره دلم سوخت😂

نمیدونم چرا انقد مهمی برا بضیا

والا ما اگه بدونیم داداشامون اموالشون ب اسم کدومشونه

والا ب ما هم ربطی نداره هردودارن زحمت میکشن برا زندگیشون و زندگی خودشونه 

خانومشون تو خونه جوونیشونو گذاشتن برادرا هم خب با کار ک وظیفشونه

البته اینم بگم ده ساله ازدواج کردیم همسرم بهم اعتماد داره قبلا هم ماشین ملیاردی برام خرید پول لازم ش ...

بله دقیقا اعتماد خیلیییی مهمه توی زندگی به نظرم 

منو همسرم ۱۷ ساله ازدواج کردیم 

برای همین دیگه شناخت داریم از هم

بله دقیقا اعتماد خیلیییی مهمه توی زندگی به نظرم منو همسرم ۱۷ ساله ازدواج کردیم برای همین دیگه شناخت ...

اکثرا مردا اعتماد ندارن چون میبینن از اطرافی ها مثلا زن فلانی کل اموال شوهرشو بنام خودش کرده بعد رفته دادخواست طلاق داده یا رفته با همون اموال شوهرش خیانت کرده بخاطره همین بعضی از مردا میترسن تا زمانی که به زنشون اعتماد کنن