2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 354210 بازدید | 625 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرشوهرتو ببخش اون دنیا خیلی داره عذاب میکشه شاید

دوست دارم ببخشم ولی نمی‌تونم

یه جمله بهم گفته که نوشخوار فکری شده برام

من فقط یکبار سر مزارش گریه کردم اونم همش به اون جمله فکر می‌کردم که یهو بغضم ترکید و گریه کردم و گفتم چرا اون حرفو بهم زدی

واقعا آدما چطوری میبخشن چرا دل من آروم نمیشه چرا دلم نمیسوزه 

دوست دارم ببخشم ولی نمی‌تونمیه جمله بهم گفته که نوشخوار فکری شده براممن فقط یکبار سر مزارش گریه کردم ...

از الان دیگه یه فکر خوشبختی خودت و شوهرت باش و اصلا به گذشته فکر نکن.

هر کس ذره ای نیکی یا بدی انجام بده نتیجه اش رو یا این دنیا یا اون دنیا یا در هر دو دنیا میبینه

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

من کاری به کل تاپیک ندارم ولی برا منم سواله که چجوری بدبختی بقیه رو ربط میدن به کارما.اصلا اون آدم م ...

کلا انسان ها وقتی درمونده میشن همه چیز به نیرو ماورایی ربط میدن،برای خودشون آزمایش الهی وبدبختی دیگران نتیجه عملشون،نمیگم کارما نیست،ولی کارما باعث مرگ یه فرد برای بدرفتاری با زن داداش نمیشه

نه تیم نشدن دقیقا قبلی تیم شده بوددختر خوبیه عقده‌ای و خاله زنک نیست رفتارمون هم با هم محترمانه‌اس

زیاد صمیمی نشو نذار بهت بی احترامی بشه مودبانه به رو بیار

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بچه ها کسی اینو بزاره بیوش معنیش چیه این شهراگرپنجره ای داشت چه میشد

به نظر من دنبال آزادی بیشتر هست 

اینو به نظرم بیشتر روشنفکرهای منفی می‌ذارند البته نظر منه

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️