2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 333746 بازدید | 597 پست
من در نظر سنجی خارجی‌ها که از همه کشورها هم هستن شخصی که صاحب پروفایل بود دقیقا همین موضوع رو مطرح ک ...

دقیقن خیلی ها میگن خانواده کیلویی چند؟ در حالی که وصلت بین دو خانواده هس، دو فرهنگ هس، دو طایفه هس، نه فقط دختر و پسر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقن خیلی ها میگن خانواده کیلویی چند؟ در حالی که وصلت بین دو خانواده هس، دو فرهنگ هس، دو طایفه هس، ...

بله مثلا روشنفکر شدن درحالیکه همین کره ها حتی اونام یک ضرب المثل دارن میگن وقتی با یک نفر ازدواج میکنی یعنی با تک تک اعضای خانواده اونها ازدواج میکنی

بله مثلا روشنفکر شدن درحالیکه همین کره ها حتی اونام یک ضرب المثل دارن میگن وقتی با یک نفر ازدواج میک ...

منی که متاهلم با گوشت و پوست و استخوانم همین حرف شما رو درک میکنم و تایید میکنم 

منم آدم موفق و تحصیل کرده ایی هستم دوتا خاهر مطلقه دارم که با مادرم زندگی میکنند هر سه تاشون منو اذی ...

نه قطع رابطه به این راحتی ها نیست

تماس بگیرید با ۰۹۶۴۰۰ بخش اخلاقی بپرسید راهکار میدن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
خیلی عجیبین از وقتی عضو این سایت شدم به اهمیت راهبردی و استراتژیک 👈جاری تو زندگی پی بردم🙄😐😐جاری ...

من کاری به کل تاپیک ندارم ولی برا منم سواله که چجوری بدبختی بقیه رو ربط میدن به کارما.

اصلا اون آدم مگه زندگیش منحصر به شما بوده و فقط با شما در ارتباط بوده پ کل زندگیش قراره بر محور ارتباط با شما بگرده

گلم اون متاسفانه آدم مشکل دار و عقده ای هست، سرتا سر وجودش پر از بدی ها و تاریکی ها هست، چون بی دلیل ...

بیشتر جوابش رو نمیدم.  مثلا مادرش صفراشو عمل کرده مامان منم دوسال قبل عمل دیسک کرده و زمین گیره رگش آسیب دیده گاها میخوره زمین. شب یلدا دخترش میگه عزیزجون از درد ناله میکرد یهو میگه دخترم عمل صفراست دوسه روزه بهتر میشه چولاغ نشده که زمین گیر باشه هههههه یلحظه فکرنمیکنه خدایی که مادرم رو اونطور صلاح دیده برا مادرش بدترشم میتونه ببینه.  خیلی حرفا میگه مثلا بمن گفت بابات فوت شده میبینم یتیمی باهات سلام میکنم فکرنمیکنه یروزم اون یتیم میشه خاطرنشانکنم 40سالشه ده سالم ازم بزرگه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بیشتر جوابش رو نمیدم. مثلا مادرش صفراشو عمل کرده مامان منم دوسال قبل عمل دیسک کرده و زمین گیره رگش ...

یا خدا این دیگه کیه، کلا خدا و کارما و تقاص و ترس از روزی که همین طعنه ها به خودش برگرده، براش قفل هس، فقط بسپرش به خدا گلم، چقد یه آدم میتونه سنگ دل و بدجنس باشه

من هم که آزار دیرم ،خیلی تفاوت و تبعیض،از لحاظ مالی،بین شوهرم و بقیه بچه هاش،بین بچه هام و بقیه نوه ها

روزهای سختی گذروندم 

اما ی تکنیک شرایط روحی منا بهتر کرد

خیلی سخته عمل بهش

این بود که طرف را دعا کنم واسه دستاورداش شکر کنم

کار سختی بود با دعا کردن واسشون اشک می ریختم حس بدبختی داشتم ولی انجام دادم 

بعد ی مدت دیدم نشخوار فکریم خیلی کم شد

ی جور ذهن ضربه فنی میشه و دیگه ما را تو تله خودش نمیندازه،

الانم انقدر رفتارهاشون برام بی ارزشه اصلا مهم نیست 

جاری را تحویل میگیرن حمایت میلیاردی میکنن،اصلا حالم خراب نمیشه 

فقط از خودم ناراحتم که چرا قبلا به رفتارهاشون بها دادم و خودما اذیت کردم 

باید خودم را ببخشم اونموقع هم فکر می کردم باید خوبی کنم تا خوبی ببینم در واقع باج میدادم 

حالا تربیت اشتباه ،مهرطلبی ،ترس و هر جی باعثش بود باعث شد من اونجور رفتار کنم 

🌺 
منم آدم موفق و تحصیل کرده ایی هستم دوتا خاهر مطلقه دارم که با مادرم زندگی میکنند هر سه تاشون منو اذی ...

خیلی ببخشیدا با این آدمهای سم اگه قطع رابطه نکنی زندگیت برفناس انگار خواهرها و مادر منو توصیف کردی 

بیشتر جوابش رو نمیدم. مثلا مادرش صفراشو عمل کرده مامان منم دوسال قبل عمل دیسک کرده و زمین گیره رگش ...

برای دشمن خود برکت بطلبید تا اورا خلع سلاح کنید . از این طریق مهمات او را از چنگش می ربایید و تیرهای او را به برکات بدل می کنید.(اسکاول شین)

عزیزم بهش فکر کن

🌺