2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 335923 بازدید | 598 پست
اتفاقا جاری جدیدم یه تیکه ماههمهربون، زرنگ، زیبا، تحصیلکرده و از یک خانواده اصیل و پولداربرادرشوهرم ...

اسی با تاپیکت و مشکلاتت ندارم،فقط و فقط توبه کن

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چقد ناراحت شدم با خوندن داستانت، چی ها که نکشیدی گلم، اما خدا جای حق نشسته و اجازه نمیده بی دلیل کسی رو اینهمه عذاب بدن، چوب خدا صدا نداره، تو سرت رو بنداز پایین و زندگیت رو بکن، با خیال راحت، دیگه جاری بدجنسی وجود نداره که زندگیت رو زهر کنه، خاک عالم تو سرش، بره گم بشه بی‌شعور 

اتفاقا جاری جدیدم یه تیکه ماههمهربون، زرنگ، زیبا، تحصیلکرده و از یک خانواده اصیل و پولداربرادرشوهرم ...

اسی با تاپیکت و مشکلاتت ندارم،فقط و فقط توبه کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم چقد ناراحت شدم با خوندن داستانت، چی ها که نکشیدی گلم، اما خدا جای حق نشسته و اجازه نمیده بی دل ...

الان یه بچه یتیم شده کارامای خاله زنکی این خانم و چوب خداست،بخدابترسین از حرفایی که میزنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی سوالچجوری میشه یکی تو جمع برا تک تک بشقاب بذاره یکی رو رد کنهآخه خییییییلی کار ضایعیه اصلا نمیشههم ...

شایدجاری ندارید یا بالیاقته جاری من کاملا اونجوری بود بهمه شیرینی تعارف میکرد اول از همه خودش میخورد بعد برا من یادش میرفت تعارف نمیکرد بعد مادرشوهرم یا پدرشوهرم میگفت پس جاریت مونده میگفت عه یادم رفت منم بعد تعارف نمیخوردم تو دلم میسپاردمش به خدا و دلم میشکست یا میگفت بره از میز برداره مهمون نیست که یه عروس اونه یکی من.  یا میوه برا هرکس ازهمه جورمیداد اخر سر تو جامیوه یکی میموند میاورد سمتم منم میگفتم میل ندارم.  ولی روز بروز به اهداف و ارزوهاش رسید و هرروز بهتر از دیروز و منم پانیک عصبی بر جاری بد لعنت  

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
عزیزم چقد ناراحت شدم با خوندن داستانت، چی ها که نکشیدی گلم، اما خدا جای حق نشسته و اجازه نمیده بی دل ...

عزیزم اتفاقا صبر خدا تمومی نداره بدتر از بلاهای جاری اسی جاریم سرم اورد ولی هرروز سرزنده و شاد و من عصبی و قلب مریض.  چندتا تاپیک قبل گفتم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
چرا از عکس بچه جاریت نارحت شدی ؟توبه کن،براخودت میگم

عزیزم آدم ناراحت میشه خب، در و دیوار مادر شوهرم پر است از عکس بچه های خاهر شوهرم، اما یه دونه عکس از پسر من نزدن دیوار، همون عکسهای بچه های خاهر شوهرم هم خودشون یا بچه هارو بردن آتلیه، یا با گوشی خودشون گرفتن و بردن عکاس چاپ کرده، آدم از بعضی کارای قوم شوهر از شدت خشم میسوزه 

نه ربطی به واسطه شدن من نداشتدختر با سیاستی بود خیلی هوامو تو مجردیش داشت تو جمع همش پیش من بود بعد ...

حالا تو خوبه تقاصشو پس داده برا من چی کی تفاص پس میدن کی؟؟؟؟ 

روانی شدم رفت

الان یه بچه یتیم شده کارامای خاله زنکی این خانم و چوب خداست،بخدابترسین از حرفایی که میزنین

چوب خدا منظورم عاقبت جاری بود، نه فوت شوهرش، اگه شوهرشم فوت نمی‌کرد، خدا یه جور دیگه ای انتقام می‌گرفت، هرچند من اصلا نمیگم این تاپیک راست هس یا دروغ، منظور کلی ام این هس که خدا نمیذاره ظالم تا نهایت ادامه بده، انقد دیدم چه ظالمهایی چه تاوان هایی رو پس دادن، از اون لحاظ میگم که خدا جای حق نشسته 

عزیزم آدم ناراحت میشه خب، در و دیوار مادر شوهرم پر است از عکس بچه های خاهر شوهرم، اما یه دونه عکس از ...

عجب آدمایی هستین بخدا،خوب شاید بچه جاریتو بیشتر دوست داره،شماخودت ممکنه یکی دوست داشته باشی یکیو نه

درضمن مگه دوست داشتن بچه شماتوسط دیگران تو زندگی شما تاثیری داره

الان شما راضی هستی بچه جاریت یتیم بشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینارو که میخونم یاد یوسف پیامبر و برادراش میوفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اتفاقا صبر خدا تمومی نداره بدتر از بلاهای جاری اسی جاریم سرم اورد ولی هرروز سرزنده و شاد و من ...

قربونت برم، صبر داشته باش، خدا طوری کسی رو که به ناحق در حق کسی ظلم کنه زمین میزنه که اصلا خودتم هنگ میکنی، خیلی دیدم از این انتقامها، زمان بندی خدا خیلی متفاوت و دقیقتر از ما هس، صبر صبر صبر