2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 348637 بازدید | 620 پست
اهان خب ببین آدم داغ دیده کلا میل به خوردن و نوشیدن ندارهمن پارسال داییم فوت شد بخدا باورت نمیشه دخت ...

شوهر منم چن روز بعد فوت پذرش غذا نخورد یبار اومد خونه دوتا لقمه نون پنیر خورد یبارم سر سفرع اصرارر یه تیکه کوچک کوکو‌ 

اهان خب ببین آدم داغ دیده کلا میل به خوردن و نوشیدن ندارهمن پارسال داییم فوت شد بخدا باورت نمیشه دخت ...

شوهر منم چن روز بعد فوت پذرش غذا نخورد یبار اومد خونه دوتا لقمه نون پنیر خورد یبارم سر سفرع اصرارر یه تیکه کوچک کوکو‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر منم چن روز بعد فوت پذرش غذا نخورد یبار اومد خونه دوتا لقمه نون پنیر خورد یبارم سر سفرع اصرارر ی ...

خدا رحمت کنه پدرشو

آره این جاری هم‌نتونست خرما بخوره دیگه کسی برای این از جاریش کینه نمی‌گیره 

مگه شوهرش نمرده بود و صاحب عزا نبود ..خودش مگه پذیرایی میکرد

سوتی داد بانو 

صاحب عزا مخصوصا همسر میشینه عزاداری میکنه نه پذیرایی 

خداروشکر که جاری نخواهم داشت

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ی سوال

چجوری میشه یکی تو جمع برا تک تک بشقاب بذاره یکی رو رد کنه

آخه خییییییلی کار ضایعیه اصلا نمیشه

همه نشستن دارن میبینن چکار میکنه

آبروش پیش جمع میره

مگ میشه

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

عزیزم ایشون نگفتن بخاطر عکسهای بچه ی جاری راهی روانپزشک شده.شما چرا دقیق نمیخونین.بعدشم اینا همسایه ...

ایشون مشکلات کلیشون رو گفتند. 

رفت و امد هم چهار دیواری اختیاری کی ایشون نشست خونش اونا بهش بی احترامی کردند؟ 

عقیدم اینه که گاهی وقت که نه در نود درصد موارد ما خودمون هم به این حاشیه ها بها میدیم در این زمینه مقصر نود درصدی استارتره که در خونشو باز گذاشته تا برادر شوهرش بیاد تا دخل خرج خونش تصرف داشته باشه. 

الان هم که این خانم شوهرش فوت شده خودشون هم که رفتند. 

استارتر میمونه جاری جدیدش به محض یک توجه اضافی به جاری دوباره ایشون به قرص اعصاب خوردن رو میارن. 

اینجا مجازی هست و این که ایا این موضوع حقیقت داره یا خیر هم جای بحث داره اما نکاتی که گفتم کاملا منطقی هست اکثر کاربرها موافق هستند. 

بدون اینکه تاپیک رو کامل بخونید به راحتی قضاوت می‌کنید

قبول کن که یکم هم از تخیلاتت برای بازگو کردن و بزرگنمایی استفاده کردی 🤌

در کل ایشون رفت شوهرشم فوت کرد. 

ببینیم شما با جاری جدید چه خواهی کرد بازم از خورده توجه بهش کهیر میزنی از حسادت یا نه البته ببخشید این همه واضح گفتم از ادمایی که خودشون رو قربانی نشون میدن خوشم نمیاد 

ایشون مشکلات کلیشون رو گفتند. رفت و امد هم چهار دیواری اختیاری کی ایشون نشست خونش اونا بهش بی احترام ...

اتفاقا جاری جدیدم یه تیکه ماهه

مهربون، زرنگ، زیبا، تحصیلکرده و از یک خانواده اصیل و پولدار

برادرشوهرم حق داشت و الکی نبود که ۵سال بهش دل داده بود منم خیلی دوستش دارم ولی روابطمون کاملا محترمانه‌اس 

چرا این همه برات مهم بودن؟ چرا باید باهات لج بیفتن؟ با عقل جور در نمیاد. شاید یکاری کردی حرفی چیزی ازت بدش اومده وگرنه سر خوش چرا باید اینجوری کنه. چرا باید رفتارت با برادر شوهرت خوب باشه. احترام همه رو نگهدار اما صمیمی نشو

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

اتفاقا جاری جدیدم یه تیکه ماههمهربون، زرنگ، زیبا، تحصیلکرده و از یک خانواده اصیل و پولداربرادرشوهرم ...

🤣🤣🤣🤣🤣جوجه رو اخر پاییز میشمورن امیپثدوارم بلایی که سر اونیکی اوردی سر این با اصالت پولدار درنیاری 

هرکی زخم خورده از جاری رو من درک میکنم و وقتی میگی نمیتونی ببخشی رو کااااملا میفهمم و بهت حق میدم. امیدوارم دقیقا همون مقدار حس بدی که دادن و لحظه هامون بخاطرشون تلخ شد خودشون تجربش کنن نه کمتر و نه بیشتر، حالا چه این دنیا چه اون دنیا... 

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!