2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 327221 بازدید | 596 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این تاپیکی که زدی یه جور ذوق کردنه به نظر من حتی به زبون هم نیار 

واینکه مگه چیه که اینقدر کینه ای هستی حالا هر کارم کردن تو میتونی نبخشیشون ونسبت بهشون بی تفاوت باشی اما انگار خیلی نسبت بهشون کینه داری

مطمئنم کارایی که اینا بهت کردن ۱۰۰ بار بدترش مادرشوهر جاری وبرادرشوهر من با من کردن اما من نسبت بهشون بی تفاوتم

خدایی نکرده همچین اتفاقی بیفته من هم اذیت میشم واقعا

خیلی خواستم کامنت نزارم ولی نشد

استاتر محترم کل حرفات بوی حسادت و کینه میده

طرف عکس نوشو میزنه به دیوار باید از شما نظر بخواد

انتظار داری برادرشوهرت زنگ میزد هر روز قربون صدقت میرفت

اینکه بهت بی محلی کردن خیلی عذاب بزرگیه

خوب بی محلی می کردی

یه بچه یتیم شده هیچ جای خوشحالی نداره

بقول خودتون شماهم فکر دوروز دیگت باش،هیچ کس از فردای خودش خبر نداره!!!!!!!

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما از همون دسته ای

من بعداز طلاقم ک بشکل خیلی بی رحمانه ای بود به  شش ماه نکشید ک شوهرسابقم فلج شد بچه جاریم ی بیماری خیلی بد گرفت ولی خوشحال نشدم کسی میگ آه تو گرفتتش میگم نه تقدیر الهی بود من چی هستم ک خدا بااون عظمتش بخاد چن نفرو بدبخت کنه اینارو بهت گفتم تابدونی هیچوقت تحت هیچ شرایطی دلت راضی ب غصه خوردن کسی نباشه حتی الان ک نمیدونی داستان چیه برا استارتر ی قلب سفید وبرا جاریش صبر عظیم بطلب خودتم با ۴ خط قضاوت نکن 

خوشحالم که هیچ وقت قرار نیست جاری بشم بیچاره شوهرش مرد بابای بچش مرد تو ناراحت بودی بهت خرما تعارف ن ...

همینو بگو،چقدرم حق به جانب حرف میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی از تاپیکت دلم گرفت

چقدر دنیا کثیف شده،چقدر آدما پست شدن که یتیم شدن یه بچه و بیوه شدن یه زنو کارمای افکار خاله زنکی خودشون میدونن و از ذوقش تاپیک میزنن،حالم بد شد راستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همینو بگو،چقدرم حق به جانب حرف میزنه

ادمی زاده دیگه غرور کاذب برداشته 

به قول خودش کسی از فرداش خبر نداره 

الهی هیچ وقت به این شکل تاوان پس نده هرچی باشه شوهر اسی فرزند یه مادره 

مادر شوهرش یه داغ جوان دیده الهی دومی رو نبینه 

ادمی زاده دیگه غرور کاذب برداشته به قول خودش کسی از فرداش خبر نداره الهی هیچ وقت به این شکل تاوان پس ...

خدا سر هیچ کس نیاره،اتفاقا منم به استاتر هشدار دادم

حرفاش خیلی سنگینه متاسفانه،خدا کنه به خودش برنگرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشحالم که هیچ وقت قرار نیست جاری بشم بیچاره شوهرش مرد بابای بچش مرد تو ناراحت بودی بهت خرما تعارف ن ...

اسی خرما تعارف کرد جاریش دستشو برگردوند میتونم بفهمم اسیو بعضیا بشدت بد ذاتو بد جنسن منم یه جاری دارم کلن ادم ناراحتیه نمیدونم چه مرگشه از همه ارث پدرشو طلب داره حتی با خواهراشم نمیسازه بااونا هم درگیر میشه یسال عید مادرشوهرم اینا رفتن ملاقات پدرش اونم از دست دخترش مینالید دلش خون بود فقط با من سرشاخ نرفته تو این چن سال من فقط درامان بودم 🫤😕نمبدونم بعضی از ادما چرا اینجورین از ذاتشونه یا مشکلاتی که کشیدن اینحوری شدن 

اسی خرما تعارف کرد جاریش دستشو برگردوند میتونم بفهمم اسیو بعضیا بشدت بد ذاتو بد جنسن منم یه جاری دار ...

اهان خب ببین آدم داغ دیده کلا میل به خوردن و نوشیدن نداره

من پارسال داییم فوت شد بخدا باورت نمیشه دخترای داییم دو روز تمام یه قاشق غذا هم نخوردن دیگه به خاک داییم قسم شون دادیم و نشستم به زور با قاشق عین یه بچه غذا میذاشتم دهنشون و اینا فقط اشک میریختن و اشک میریختن