2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 331762 بازدید | 597 پست
ما رو دیدنی فرار می‌کنه با شوهری که کرده بود خیلی‌ها رو دق داده بود و فخر میفروخت خوبه آدم فکر دو رو ...

معلومه تو بیشتر به اون فکر میکنی تا اون به تو، انگار هنوز هم دلت خنک نشده و میخوای بدبخت تر از این ببینیش ، 

دیشب مادرم شب یلدا گرفت همه کس و کارشو دعوت کرد اصلا به من بی محلی کردن وقتی پیام دادم گله کردم خاهر ...

عزیزم این رفتارارو می بینی و بازم سوال میکنی ،وقتی به شوهرت میگن و قصدشون بی احترامی و کوچک کردن شما هست برای قطع ارتباط با آدم های سمی زندگیت لحظه ای تعلل نکن ،من خواهر دیدم چون خودش طلاق گرفته بود هر روز نماز حاجت میخوند خواهرشم طلاق بگیره ،خودت داری میگی بدای کارهاشون شوهرت و تو رودباستی قرار میدن ،موقع مهمونی ها دختر واجبه یا خاله وقتی شمارو تو خوشی ها یادشون میره شما هم کلا فراموششون کن ،اولش سخته اما بعد از مدتی می فهمی چ لطفی در حق خودت کردی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوشی که خدا میده همیشه هست و خواهد بود . اون میزان سواد و دانستنی هست ک ارتقا پیدا میکنه . جهان دیده ...

ما نزدیک صد نوع هوش داریم. 

اون ای کیو هست که ارتقا دادنی نیست (یه چیز ذاتی هست) مابقی هوش ها مثل هوش  هیجانی. هوش اجتماعی. هوش اقتصادی. حتی اگر نباشه هم میشه ایجاد بشه هم میشه کنترل بشه. 

استعاره از دنیا دیده هم یعنی نه صرفا کسی که کشورهای مختلف رو دیده. 

منظور استعاره از کسی هست که ادم شناسه اینقدر تو جامعه بوده میدونه با هرکس چطور باید برخورد کنه. 

خدا که عقل و هوش نده هیچ سوادی نمیتونه بهش بده .. سواد عقل و شعور رو زیاد نمیکنه

بله اینو باید از کسی پرسید که میگه من رفتم دانشگاه و فلان شدم به من حسودی کردند. 

در صورتی که کسی که واقعا واقعا واقعا علم روش اثر گذار باشه با این بادها به لرزه نمیوفته یا بهتره بگم کسی که واقعا علم داره اینقدر عزت نفس داره که مثلا صفحه گوشی مادرشوهرش نتونه بهم بریزتش. 

ارستارتر جان. من حس خوبی از پیام های شما نگرفتم چون معلومه این دو نفر یا هرکس دیگه ای در زندگی شما ن ...

دقیقا دوتا از جاریهای منم توقع توجه از جانب همسر منو دارن

حتی چیزی بمن بگن همسرم میگه حتما تو کاری کردی حس حسادتشون رو تحریک کردی

کم بپوش و تیپ ساده داشته باش و ازین حرفا

یعتی رسما منو مقصر حسادت اونا میدونه...

جاری من خیلی خوبه ولی چون برادر زاده مادر شوهرمه همش به هم میچسبن منم مجبورم کنار بکشم تو جمع.دست خودم نیس نمیتونم مث اونا بشم.مادر شوهرم فرق میذاره دوس ندارم زیاد پیششون باشم خیلی وقتا دلم شکسته 

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
من مشکل بی محلی جاری رو داشتمعلاوه بر این سعی می کرد با زبون و بی زبون و هر مدلی که می تونه توی جمع ...

منم جاریم دنبال ارث از مادرشوهرم بود تپل که گیرش نیومد بیشتره رو مادرشوهرم داد به برادرشوهرم الانم فکر کنم دعوا دارن با برادرشوهرم سر ارث که برادرشوهرم آدمی نیست که یه قرون به برادرش بده سر یه مسئله ای...

نوشتید من از برادرشوهرم محبت می‌خواستم؟من محبت برادرشوهرمو میخواستم چیکار مگه کمبود داشتممن احترام و ...

خدا نکنه آدم اینجا بخاد درد ودل کنه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

یه حس تنفر و حسادت توی تک تک کلمات و جملاتت حس کردم....احساس میکنم خوشحالی از بیوه شده جاریت😔

.

حالا به هر دلیلی اونا درحقت بدی کردن....این دلیل نمیشه که از فوت ی نفر خوشحال باشی

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید
ارستارتر جان. من حس خوبی از پیام های شما نگرفتم چون معلومه این دو نفر یا هرکس دیگه ای در زندگی شما ن ...

شما حس خوبی نگرفتی  شاید اسی الان حالش بهتره 

بعدشم قرار نیست کسی ک میمیره کلی بدی کرده چون دستش کوتاهه بخشید 

حتی اگه خودمم باشم بدی  کرده باشم حقمه سزای کارمو ببینم چ این دنیا چ اون دنیا

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒

منم با جاریم خیلی محترمانه رفتار میکردم،بهش غیراز شما نمیگفتم،سر یه مسئله مالی به من توهین کرد،شوهرمم حسابی ازم دفاع کرد به معنای واقعی شستش پهنش کرد،ازاون موقع خیلی با احتیاط بتمن رفتارمیکنه