2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 260962 بازدید | 545 پست
ارستارتر جان. من حس خوبی از پیام های شما نگرفتم چون معلومه این دو نفر یا هرکس دیگه ای در زندگی شما ن ...

دقیقا منم حس شما رو گرفتم  اولا که این داستان ها یک طرفه هست و جاری ایشون نیس که از خودش دفاع کنه دوما اینکه مشخصه اسی هم به تک تک رفتارهای جاری و برادر شوهر به شدت حساس بوده و توقع داشته چون خودش اون دختر رو معرفی کرده یه جورایی اون دختر همیشه با رفتارش مدیون اسی باشه و کلا زیر سلطه استاتر باشه چون این موارد رو دور و بر خودم دیدم میگم دقیقا یکی اومد یه وصلت جوش داد و دختره مظلوم هم بود . بعد با یکی دیگه صمیمی شده بود. اون خانوم هی می‌گفت حالا خوبه من اینو به شوهر رسوندم حالا دو درآورده و رفته با فلانی صمیمی شده و چرا باید انقد جاری و برادر شوهر تو زنذگی آدم انقد مهم بشن که آدم کارش به قرص اعصاب بکشه یا از اینکه به عکس بچه اونا هم حتی حسادت کنه چرا رو گوشی هست و در آخر هم از مرگ برادر شوهر و بیوه شدن جاری خوشحال باشه الان بیشتر کرفهاژ اسی مشکل داشت  

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواستم همینو بگم باید حرفای جاری رو هم شنید کدوم آدم سنگدل و قصی القلبی از مردن یه جوون ، بیوه شدن ی ...

واقعا منم همچین حسی از اسی گرفتم خب مادرشوهر کم پیش میاد باعروس اوکی بشه حتما خانوم بدی نبوده که بعدفوت پسرش بازم خاسته عروسش بشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
واقعا منم همچین حسی از اسی گرفتم خب مادرشوهر کم پیش میاد باعروس اوکی بشه حتما خانوم بدی نبوده که بعد ...

موافقم 

آدم از فوت غریبه حتی ۹۰ سالش باشه ناراحت میشه 

چطور حتی قطره ای اشک نریخت و سر خاکشم واسع مرده خط و نشون کشید که حسابمون بمونه اون دنیا 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
موافقم آدم از فوت غریبه حتی ۹۰ سالش باشه ناراحت میشه چطور حتی قطره ای اشک نریخت و سر خاکشم واسع مرده ...

والاه نمیدونم ولی نسبت به اسی حس خوبی نگرفتم واقعاچرا باید جاری و برادرشوهراونقد توزندگی ادم مهم باشن!توبیشترخانواده هااین اختلافات هس وجاری نسبت به اون یکی جاری بی تفاوت یوده بخاطر یه پیش دستی طرف کارما داده واقعاعجیبه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
شما از همون دسته ای

منم دلم برای جاریش سوخت حرفهای استاتر رو بخون تا متوجه بشی حتی به عکس بچه اونا تو گوشی حسادت میکرده به اینکه برادر شوهرش دیگه مثل قدیم بهش محبت نمی‌کرده کارش به قرص اعصاب کشیده و در آخر هم از بیوگی و مرگ یکی خوشحاله 

مشخصه خیلییییی سرش تو زندگی اونا بوده 

موافقم آدم از فوت غریبه حتی ۹۰ سالش باشه ناراحت میشه چطور حتی قطره ای اشک نریخت و سر خاکشم واسع مرده ...

هست منم فک میکردم نیس همچین ادمی خودم با لگد دادن یک مورچه گریه و فغان عذاب وجدان ولی واقعا ببین یک عده چ‌حجم بهت ظلم و بدی میکنن ک نمیتونی ببخشی خیلی سخته لابد بهتون این حجم زیاد ظلم و بدی نشده من بش حق میدم حتی درکشم کردم 

دقیقا منم حس شما رو گرفتم اولا که این داستان ها یک طرفه هست و جاری ایشون نیس که از خودش دفاع کنه دو ...

دقیقا اینطوره. 

این همه توجه و فکوس کردن رو زندگی هررکسی اخرش ادم رو به مرز جنون میرسونه. 

زندگی رو برای خودشون سخت میکنن از اینهمه توجه به زندگی دیگران قبلا هم گفتم همین انرژی رو اگر میزاشتن رو شوهر خودشون زندگی بهتری داشتند  یادمه یکی از ایه های مطرح قران کریم این کلیت رو داره که به نعمت هایی که به دیگران دادیم بی توجه باشید  در عوض به نعمت های هرچند کوچکی که به شما دادیم شکر گذار باشید. 

الان صفحه گوشی مادر شوهرم عکس بچه جاریمه من باید خودمو انرژیمو منفی کنم که چرا اینطوره؟ 

لابد اونو بیشتر دوست داره ایا دوست داشتن یا نداشتن مادر شوهرمن تو زندگی اینده بچه من ماثره قطعا خیر پس باید دوری کرد و رهاشون کرد. 

دقیقا اینطوره. این همه توجه و فکوس کردن رو زندگی هررکسی اخرش ادم رو به مرز جنون میرسونه. زندگی رو بر ...

خیلی دوست داشتم نظر شما رو 

عاقلانه و درست و پخته 

زنده باشید 

استارتر خداروشکر ک شر زنیکه نکبت از سرت کم شدددد.خداشوهرشم بیامرزه بالاخره فوت کرده بنده خدا.

خواهشا تاپیکتو ببند بعضی تاپیکارو میخونم ک اومدن جانبداری اون زنیکه رو کردن و پشتش دراومدن آمپرم میچسبه کنترل کردن خودم سخت میشه...من برات خوشحالم ک از شرش خلاص شدییییی خداروشکرررررر خداروشکرررررر

بره ب جهنم زنیکه نکبت بره ب‌........

ولی دلم برای بچش هم میسوزه

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

یکسریها فکر کنم توقع دارن اگه یکیو معرفی کردن طرف تا آخر عمر حلقه به دوش باشه نباید توقع داشت از هی ...

یکی میگفت تو فرد بدی و حالا نشناخته معرفی کنی تا اخر عمر ولت نمیکنن ولی اگر یه آدم خوب معرفی کنی عمرا بیان بگن فلانی دمت گرم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد