2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 335537 بازدید | 598 پست
والا ما تو یه ساختمون هستیم بعدم جاریم بشدت عوضی بود بشدتتتت کنار هم زندگی کردن شرایطش خیلی فرق داره ...

خواهر بخدا سه سال باهاش تو یه خونه زندگی میکردم خیلی سخت بود البته منم بچه بودم اون موقع.بچشو می‌فرستاد خونه ی من همش اما از وقتی سنم بیشتر شد فهمیدم چطور با این آدم دو رو رفتار کنم

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ♥️ خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه جالب اینه پنج شنبه ها میرن قبرستون رو مزارها رو نگاه میکن ...

اخی چقدر چندشن 

اینا مایه سرافکندگی آدمن 

جات بودم روم‌نمیشد جایی بگم عروس فلانی ام

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
خواهر بخدا سه سال باهاش تو یه خونه زندگی میکردم خیلی سخت بود البته منم بچه بودم اون موقع.بچشو می‌فرس ...

ای جانم ولی چقدر خوبی.من دلم خنک شد از داستان استارتر  بخدا که من بدتررینها رو براش می‌خوام البته مردن نه خیلی اذیت شدم جاری من بشدت عقده ای و بی تربیت و وحشی بود

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
اخی چقدر چندشن اینا مایه سرافکندگی آدمن جات بودم روم‌نمیشد جایی بگم عروس فلانی ام

من شش ماهه به لطف جنگشون باهاشون قطع رابطه کردم خدارو شکر بعد ده سال دارم نفس میکشم 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
البته کاش حرفای جاری هم می‌شنیدیم که استارتر رفتارش چجوری بوده همیشه میگن هرکی یه طرفه به قاضی بره ر ...

یعنی هرکی شوهرش مرد چون بچه داره باید زندگی و ارزوهای ینفر دیگه رو خراب کته؟؟؟ من وقتی زبونم لال به این موضوع فک کنم که زن برادرشوهرم شم حالم بدمیشه ،،اون خانم خودش نباید اجازه همچین کاری رو میداد اونم وقتی هنوز کفن شوهرش خشک نشده

الهی آمین نمی‌دونم چرا اینقدر خبیث شدم که بدترینها رو براشون می‌خوام من آدم بدذاتی نبودم ولی به لطف ...

وای حرف دل منو زدی ،باورت نمیشع فیلم دیدنی گریه مبکردم ،یه دختر دل نازک و ساده بودم ،ازبس مادرشوهرم اذیت کرد البته من همیشه تلافی میکنم و زبونم درازع ،،ولی ردش میمونه ،اونقد اذیت شدم دلم سیاه شده دیگه هیچییییی حتی مرگ کسی منو ناراحت نمیکنه

ای جانم ولی چقدر خوبی.من دلم خنک شد از داستان استارتر بخدا که من بدتررینها رو براش می‌خوام البته مر ...

وای دق دلم تازه شد من خیلی زود ازدواج کردم ۱۵سالم بود اگه بدونی چقدر اذیتم کرد می‌گفت حق ندارین تو حیاط کباب درست کنین تو حیاط کثیف میشه میگفتم خب خودم می‌شورم می‌گفت نه دود میاد تو خونه ما.ظهرا شوهرم یک برمیگشت تا سه استراحت میکردیم بچشو می‌فرستاد پشت خونه ما گریه میکرد که ما نخوابیم.پیش مادر شوهرم می‌گفت شوهرش همه چی میخوره اما به ما نمی‌دن منم درک نمی‌کردم که چرا باید به اونا بدم آخه کلید خونمو داشتن می‌رفت خونه بابا میومدم تو یخچال میخوردن و می‌بردم.الان چند سالیه جوری باهاشون رفتار میکنم که موش شده کثافت بهش بی محلی میکنم هرچقدر زنگ میزنه میگه بیاین سر بزنین تا ماهم بیایم نمی‌رم که اونا هم نیان.خیالم راحت شد

یعنی هرکی شوهرش مرد چون بچه داره باید زندگی و ارزوهای ینفر دیگه رو خراب کته؟؟؟ من وقتی زبونم لال به ...

نه عزیزم من کی همچین حرفی زدم خودم متنفرم از این رسم و این که زن بیوه همسر به پسر مجرد بشه ته بی انصافیه.ولی به استارتر و دوستش هم ربطی نداشت واقعا که کاسه داغ تر از آش شدن