2777
2789
عنوان

امشب اذان صبح میخوام توسل بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 65 پست

برا قبولی منم دعا کن ممنون 

منم پیش امام حسین دعات میکنم

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازت خواهش میکنم من رو دعا کن

دعا کن همه چی درست شده مشکلات تموم شده سریع ازدواج کنم

الهی خیر ببینی

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

عزیزم انشااله حاجت رواشی ❤️❤️❤️برای اشتی کردن سمیراوالهه باشوهرشون واینکه طلاق نگیرن وخوشبخت شدن وسروسامان گرفتن وکارخوب پیداکردن  محمدرضا

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
برگشتم سایت برا تاپیک دعا خوندن

کاکتوس جون من حس ششم روتاحدزیادی ترک کردم ولی به خس توامیددارم و میدونم گذاشتی کنار🥹🥹یه چیزمیشه بمرسم من مهریه موگرفتم وحضانت بچه ااردادم فقط امضای اخرمونده ارهفته بچه هام یه روزمیان وباگریه میرن باباشون ندادبهم حالابه نظرت برمیگرده سمت من یاطلاق انجام میشه من ناراحت نمیشم فقط می خوام کلابزارمش کنارمیشه جوابموبدی بخدادعات میکنم ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
@آرزوهام3 برای موفق شدنش

مرسییییی

خوشحالم کردی💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
@sana_221 @setif برا شما دو عزیزم دعا میخونم شاید الان خواب باشید اما بدونید لطف و محببتونو فراموش ...

سلاممم

مرسی عزیزم لطف کردی یه دنیا ممنون ایشالا به پیمان برسی✨💗

سلاممممرسی عزیزم لطف کردی یه دنیا ممنون ایشالا به پیمان برسی✨💗

ممنونم ستاره خانم 

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.