زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم انشااله حاجت رواشی ❤️❤️❤️برای اشتی کردن سمیراوالهه باشوهرشون واینکه طلاق نگیرن وخوشبخت شدن وسروسامان گرفتن وکارخوب پیداکردن محمدرضا
یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه ❤️❤️❤️
کاکتوس جون من حس ششم روتاحدزیادی ترک کردم ولی به خس توامیددارم و میدونم گذاشتی کنار🥹🥹یه چیزمیشه بمرسم من مهریه موگرفتم وحضانت بچه ااردادم فقط امضای اخرمونده ارهفته بچه هام یه روزمیان وباگریه میرن باباشون ندادبهم حالابه نظرت برمیگرده سمت من یاطلاق انجام میشه من ناراحت نمیشم فقط می خوام کلابزارمش کنارمیشه جوابموبدی بخدادعات میکنم ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه ❤️❤️❤️
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔