2777
2789
عنوان

همه چی بهم الهام میشه و منو به عنوان حس شیشم قوی میشناسن

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 102 پست
اگه راست میگی بگو من چند تا خواهر برادر دارم

۵ بچه اید؟

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو شغل همسر اینده من چیه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

گلم من استغفرالله خدا و پیغمبر نیستم که آینده رو پیشبینی کنم و آینده رو بدونم یا علم غیب داشته باشم ...

عزیزم من منظورم شما نبودی

بخدا یه عده رو می بینی از خدا محکم تر حرف میزنن شما گفتی خودتم میخوای امتحان کنی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عزیزم من منظورم شما نبودیبخدا یه عده رو می بینی از خدا محکم تر حرف میزنن شما گفتی خودتم میخوای امتحا ...

منم کلی گفتم

فاز اینایی که میگن ما حس شیشمیم و همه چی رو میدونیم و درک نمیکنیم هیچکی جز خدا از اینده که خبر نداره

من واقعا خودم حس ششمم قویه ولی اصلا اعتقاد ندارم کسی که ازم میپرسه مثلا من ده سال دیگه چی میشم رو ج بدم

این فقط یه حسه ..اسمش با خودشه

قصدمم از زدن این تاپیک این بود که باهاتون به اشتراک بزارمش نه اینکه بگم من آینده رو پیشبینی میکنم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

نہ عزیزم

چی نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40