2777
2789
عنوان

یه چیزی تو گذشتم خیلی آزارم میده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 98 پست
بعد از عید برمیگردم.قراره برم ممدو ببینم😎

مگه محمد رو می‌شناسی 

میگم تاپیک آخرت رو خوندم خیلی ترسیدم

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

مگه محمد رو می‌شناسی میگم تاپیک آخرت رو خوندم خیلی ترسیدم

محمد شوخی کردم.

اینی که گفتم خانم دکتره نیست.یکی دیگس.یوی که بازیم داد فک کرد زرنگه.من براش جبران کردم حسابی

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

محمد شوخی کردم.اینی که گفتم خانم دکتره نیست.یکی دیگس.یوی که بازیم داد فک کرد زرنگه.من براش جبران کرد ...

کدوم همون که گفتی بعدا فهمیدم متاهله؟

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

کدوم همون که گفتی بعدا فهمیدم متاهله؟

والا همچین ادمی نبوده تو زندگیم.اینو بعد عشق بچگیم باهاش اشنا شدم.یه بار گفت بیا ازدواج کنیم من گفتم نه.رفت ازدواج کرد.طلاق گرفت اومد سراغم .انقدر ابراز هلاقه کرد.انقدر خوب نقش بازی کرد که باورم شد.رفتم خواستگاریش خانوادش مخالفت کرد و اون پشتمو خالی کرد.بعدش گفتم بذار من درستش کنم گفت نه.نگو یه کیس بهتر پیدا کرده.و با اون ازدواج کرد.خیلی دروغا به خانوادش گفته بود  درباره من.خلاصه انتقاممو گرفتم

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت 

والا همچین ادمی نبوده تو زندگیم.اینو بعد عشق بچگیم باهاش اشنا شدم.یه بار گفت بیا ازدواج کنیم من گفتم ...

مگه مرض داشت اینجوری بازیت داد😑راستی شما قصد نداری ازدواج کنی من به عنوان خواهر بزرگه برم‌ خواستگاری 

سر یه داستانی برای اولین بار تو کل این ۴ سال بهش گفتم بی بخار خیلی ناراحت شد چندبار گفت من بی بخارم؟ ...

خسته نباشی عزیزم
همون حرفی که من زدم😑

پسرا سر این حرفا خیلی حساسن خودت که دیدی چی به سرم اومد

البته معذرت خواهی کن از دلش دربیار تا زیاد فکر و خیال نکنه

خسته نباشی عزیزمهمون حرفی که من زدم😑پسرا سر این حرفا خیلی حساسن خودت که دیدی چی به سرم اومدالبته مع ...

آره یادمه چقدر اذیت شدی الان باهم خوبین؟؟

اره خداروشکرالبته تقریبا چند هفته ای میشه باهم حرف نمیزنیمبهش گفتم فعلا حرف نزنیم تا یکم درس بخونم م ...

الهی شکر انشالله تاپیک عقدتون رو بزنی

همچنین عزیزم انشاللهماهم خیلی درگیری داریم بابت کار و بارش😂هی دنبال وام میگرده گیرش نمیاد ماشین هم ...

ماشین که داشت

نه بابا ماشینش کجا بودموتور داره فقط

آره یادم نبود😁

مگه مرض داشت اینجوری بازیت داد😑راستی شما قصد نداری ازدواج کنی من به عنوان خواهر بزرگه برم‌ خواستگار ...

دیگه غلط بکنم هوس عشق و عاشقی بزنه به سرم.همین دو نفر برام بسن