2777
2789
عنوان

یه چیزی تو گذشتم خیلی آزارم میده🥲

1004 بازدید | 98 پست

با یه آقایی آشنا شدیم برای ازدواج ولی خب جور نشد از محل کارش بهش مجوز ازدواج ندادن من بعد اون اتفاق خیلی خورد شدم تا مدت ها افسردگی گرفتم نه به خاطر اینکه بگم دوسش داشتم نه،فقط چون از اول شرایط منو میدونست و بازم ادامه داد این خوردم کرد کاش همون اول جا می‌زد الان چند روزه بعد مدت ها یا برام کلیپ می‌فرسته یا تبریک واکنشی نشون نمیدم اما همه اون تلخی ها برام‌تکرار میشه همش یادم میاد چقدر تحقیر شدم امشب هم‌برام تبریک روز زن فرستاده بود 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

همونی که عاشقش بودی عزیزم یا یکی دیگه؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

مجوز؟

چه عجیب

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همونی که عاشقش بودی عزیزم یا یکی دیگه؟

نه عزیزم کسی دیگه بود

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

شما الان متاهل هستی؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
مجوز؟چه عجیب

آره اجازه ازدواج با هرکسی رو نداشت

شما الان متاهل هستی؟

نه نیستم

نه عزیزم کسی دیگه بود

لیاقت تو رو بقیه تعیین نمیکنن

من یکی از نزدیکام جراحه خانمه جرااح پدر پارتنرش گفت نه نمیذارم

آدم عوضی عوضیه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

متاهله؟الان

متاهل نیس جدا شده یه بچم داره ولی پیش مامانشه