2777
2789
عنوان

رویای صادق دیدم

76 بازدید | 12 پست

چشامو گذاشتم رو هم بخوابم خواب دیدم که پیر شدم 60سالمه نوه ام تو بغلمه اسم پسرمم عیسی هست دوباره تو خونمون رفتارای ماورایی دیدم حالم بد شده چهار گوش خونه سرکه ریختم و مریم گلی دود کردم دوماه اروم بود خونمون بازم شروع شد فقط پیش یه ملا رفتم گفت مدیومی و چشم سومت نیمه بازه یه دختر هست که اذدواج نکرده و 118سالشه از طایفه جن مسلمان ازش نترس موکلته و باهات دوسته همش دارم به این موضوع فکر میکنم اینقد میترسم ملاهه بهم گفت این جن موکل عمه مادرت بوده و با نماز و نزدیک شدن عمه مادرت به خدا اومده و بعد فوت دنبال تو بوده و خودت متوجه نمیشدی 

عمه مادرم ماهانه مثلا 5تومن مستمری میگرفت این 5تومن براش میشد 150میلیون تومن هرچی میخواست میخرید همیشه مهمون داشت هیچکیم کمکش نمیکرد برا پسذاش خونه زد حتی وقتی مرد اینقد پول پس انداز داشت که کفنشم با پول خودش خریدن و همه از تعجب دهنشون از ثروتش وا میموند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم بینهایت رویای صادقه میبینم و همشون تعبیر میشه 

حس ششم قویه و 

احساس میکنم منم چشم سوم بازه

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

میخوام از موکلم استفاده کنم کسی بلد نیست؟

این کارو نکن شنیدم خوب نیست 

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

منم بینهایت رویای صادقه میبینم و همشون تعبیر میشه حس ششم قویه و احساس میکنم منم چشم سوم بازه

من وقتی حامله بودم شبی که میخواستم سقط کنم با یه دختر سفید پوش تمیز تو خونمون دعوام شد که لطفا نیا نمیخام ببینمت فرداش نه پس فرداش سقط کردم 

میخوام علم قدرت ثروت احترام و اینا جذب کنم بده بازم؟

اینایی که گفتی بنظر من هیچ ارزشی نداره این نعمتی که خدا بهت داده ازش درست استفاده کن نماز ناتو کامل بخون که روحت ارتقا پیدا کنه تو استعداد این که بخدا نزدیک بشی رو بیشتر از بقیه داری اینو بدون هیچ چیزی بهتر از عشق خدا به بنده اش نیست سعی کن مستحق این عشق بشی

تو هم جنس رویاهات مثل خواب نیست انگار همون لحضه داری زندگی میکنی میدونی یچیزی میشه و نمیتونی کاری کن ...

بله 

من درمورد اینجوری فکر میکنم بین یه دوراهی عجیب گیر کردی از یکی دوست داری کمک بخوای خجالت میکشی دوراه ...

اصلا من این روزا خیلی سردرگمم 

افسار زندگیمو گم کردم هیچی دیگه برام اهمیت نداره