2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 22447 بازدید | 514 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من ازشون خواستم چند شب پیش 

میخام نظر بدم راجبه کارهای زیبایی ک انجام دادن 

ازشون مشورت برای روتین پوستی گرفتم 

کلا دوست هستیم 

گلم لطفاً زود قضاوت نکنید 

خب هر کسی اخلاقی داره ، مثلا من خودم ب جلسات مذهبی و موضوعات مذهبی  واقعا علاقه دارم 

ایشون هم علاقه دارن راجبه نظرسنجی ظاهرشون از دوستان خودشون 

البته تا حدودی اکثر خانمها ظاهر رو دوست دارن دیگ 

عزیزم من ازشون خواستم چند شب پیش میخام نظر بدم راجبه کارهای زیبایی ک انجام دادن ازشون مشورت برای روت ...

نه عزبزم من تا حالا نظر سنجی نکردم درباره چهرم کلا بدم میاد از این کار بیشتر دوستان خواستن عکس گذاشتم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
این ک خدایش خوبه اینجا چونه تون هم اصلا تیز نیست و صورت تون هم مناسبه در کل عالیه حالا واسه قبل هست ...

این چهره الانم هست 

اون روز که عکس گذاشتم خیاییییی ورم و پف داشتم به همین دلیل هم فکر کنم چونه ام تیز نشون داد درکل نمی‌دونم چرا چونه ام تو عکسا تیز میشه نزدیک اصلا نبست ها هیچ کس هم نگفته بهم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من مژه طبیعی خودتون رو یه کم بیشتر دوس داشتم 

بازم چشماتون حالت خُماری رو داره اما کنارش کرده بنظزم 

قبلا بدون مژه چماتون رو دیدم حالتش از این خُمار از و خاص تر بود

البته ببخشید رُک میگم 

بنظزم یه کم صاف تر کرده مژه هاتون رو یه کم از حالت فُرم اصلی چشمتون فاصله گرفته 

عهههه پس عکس جدیدته 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤣😊😊😊😍نه عزیزم نگران نباش خوب شده وای روز اول اصلا اینجو ...

اره 🤣🤣🤣