2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 22113 بازدید | 514 پست
عکس جدیدی که ورم صورتم خوابید رو. دیدی؟ اگر ندیدی بگو بذارم

نه گلم عکس جدید تون رو ندیدم 

همون روزی ک تازه از میبینیم اومده بودین صورتتوت کبود بود 

البته احتمالا ورم داشته 

اما بنظرم چونه باریک شده بود و بنظزم اصلا دیگ صورت تون رو گِرد تر نکنید 

من مخالفت نیستم گلم ، من خودم ۱۵ سال پیش بینیم زیبا نبود عملش کردم 

اگر کسی واقعا ایراد بزرگی داره خب خوبه برطرف کنه 

ازتون شنیدم صوزتتون لاغر بوده ، مثلا من خودم صورتم گِرد هست شاید اگر لاغر یا بیضی بود میرفتم ....اما منظورم اینه صورت تون رو دیگ بیشتر از این گرد یا تُپل تر نکنید .من عکس قبلا شما رو دیدم واقعا گِرد و عالی شده بود نمی‌دونم چرا مجدد رفتین

اره من خودم مژه هام خدایی عالی بود برا تنوع و راحتی از ریمل اکستنشن کردم

چشماتون بی نظیره واقعااااااا اینو کاملا صادقانه میگم 

میدونید گلم حالت چشم و حالا مژه شما خیلی خُمار هست  ، اکستنشن یه حالت معمولی داره ....می‌دونم میگین از دردسر زینل راحت بشین ....اما من احساس کردم حالت خُمارس چشمتون رو پنهان کرده 

خدایش خیلی چشمتون نازه خیلی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس جدیدی که ورم صورتم خوابید رو. دیدی؟ اگر ندیدی بگو بذارم

نه گلم ندیدم میخاین بذارین اگر دوست دارین 

فقط اگر میشه عکس قبلی تون هم بذارین ببینم در چه حد احتیاج بوده ک دوباره تزریق کردین 

البته من فقط نظر خودمو میگم 

چون یادمه قبل از تزریق جدید تون صورت تون رو دیدم کامل گِرد و تپل بود بنظر نیاز به تمدید نداشت 

حالا شاید من اطلاعتم کمه مثلا شاید اگر مجدد نمی‌رفتین صورت تون بازم لاغر میشد اگر دلیلش اینه ک ایراد نداره ، و مراجعه تون بخاطر احتیاط بوده 

نه گلم عکس جدید تون رو ندیدم همون روزی ک تازه از میبینیم اومده بودین صورتتوت کبود بود البته احتمالا ...

پس اومدی بگو‌ بذارم چون کامل ورمش رفت خیلی تغییر. کردم 

اون عکس که اره واقعا خیلی بد بود پر ورم بود یک روز بود که ژل زده بودم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه گلم ندیدم میخاین بذارین اگر دوست دارین فقط اگر میشه عکس قبلی تون هم بذارین ببینم در چه حد احتیاج ...

اومدی بگو بذارم عزیزم 

اره خب سالی یکبار باید در حد کم زد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اومدی بگو بذارم عزیزم اره خب سالی یکبار باید در حد کم زد

عزیزم منم ندیدمت

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

باشه عزبزم اومدی بگو

اومدم😍

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

هستی

قسمت نیست لابد