2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 18452 بازدید | 400 پست
در کل پوستم خدایش خیلی نرم شده و احساس میکنم روشنتر هم شده اما این موضوع واقعا تزسوندم آخه این خط چی ...

بوتاکس کن .هیچ کرمی جلوی چروک نمیگیره اینا همه برا بعد تزریق بنظرم خوبن یعنی بوتاکس کنی و بعد استفادش کنی من به محض اینه یه هاله کمرنگ خط پیشمونیم دیدم سریع رفتم بوتاکس .الان دیگ بوتاکسم سالی یبار شده 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
نه عزیزم کرم های شب زو ک میزنم دیگ آبرسان نمی‌زنم خودشون آبرسان دارن اون دفعه بهم گفتین بیشتر از حما ...

خب شاید میزان ابرسانیش کم باشه اگر ابرسان نمیزنی حتما بعد کرم های شب مرطوب کننده بزن پوستت خشک یا چرب؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکنه حساس شدم ولی یه چروک بدجور ببینید در حالت عادی خیلی معلوم نیست فقط یه کم مثلا قیاقم تغییر می‌کن ...

حالا اگر این سری رفتی دکتر نشون بده روتینت هم ببر بهش نشون بده بببین نظر اون چیه 

یا میتونی یه کاری کنی چندشب کرم شبتو قطع کن ببین این خط که میگی میره یا نه 

فقط ابرسان و مرطوب کننده و ضدافتاب بزن حیف پوستی که میگی مثل اینه بوده پس ژنت خوب هست نیاز به چیزی نداری فقط ابرسان و مرطوب کننده و ضدافتاب کرم دور چشم همین کافیه بقیه ضروری نیست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
در کل پوستم خدایش خیلی نرم شده و احساس میکنم روشنتر هم شده اما این موضوع واقعا تزسوندم آخه این خط چی ...

فعلا کرم شبتو قطع کن ببین چی میشه با اینکه بعید میدونم از اون باشه 

شبا رو صورتت نمیخوابی که چروک بیفته ؟

خشک عزیزم عههههه بعد از کرم های شب ، آبرسان بزنم ؟

خب همون احتمالا پوستت کم اب با دهیدراته شده اره بزن شاید میزان ابرسانیش برا پوستت کم باشه هم ابرسان هم حتما مرطوب کننده قوی چون میگی پوستت خشکه

حالا اگر این سری رفتی دکتر نشون بده روتینت هم ببر بهش نشون بده بببین نظر اون چیه یا میتونی یه کاری ک ...

آهان پس اون کرم های شب رو قطع کنم ! 

اره اتفاقا خیلی از تاپیک ها خوندم آبرسان و ضد آفتاب بهترین روتینه حتی اولین بار ک از خودتون پرسیدم دقیقا همینا رو گفتین ک همینقدر کافیه 

دور چشم هم بزنم دزسته؟  

اره عزیزم پوستم عاااااااااالیه الحمدالله فقط ۱ ماه پیش دیدم یه لک خیلی کوچولو و کم رنگ افتاده ک تعجب کردم و گفتم بذار ی پوستم برسم چون بدون ضد آفتاب همه جا میرفتم 

ک خداروشکر بعد از کرمها کامل رفت اون 

فعلا کرم شبتو قطع کن ببین چی میشه با اینکه بعید میدونم از اون باشه شبا رو صورتت نمیخوابی که چروک بیف ...

نه ....میدونید عزیزم روی پیشونیم هست 

ببینید قبلا هم یه کوچولو خیلی جزیی بوده 

اما الان تو آیینه نگاه کردم بیستر شده 

برخلافه اینکه پوستم خیلی نرم و حتی روشن تر شده 

خیلی تعجب کردم اینو دیدم 

خب همون احتمالا پوستت کم اب با دهیدراته شده اره بزن شاید میزان ابرسانیش برا پوستت کم باشه هم ابرسان ...

اصلا مرطوب کننده نداده بهم ، فقط آبرسان

خودم قبلا همیشه نرم کننده میزدم 

الان کلا قطع شده 

فقط در حد همین آبرسان بهم داده عزیزم 

آهان پس اون کرم های شب رو قطع کنم ! اره اتفاقا خیلی از تاپیک ها خوندم آبرسان و ضد آفتاب بهترین روتین ...

اره عزبزم قطع کن ببین چی میشه 

ابرسان و مرطوب کننده و دورچشم و ضدافتاب پایه روتین هست بقیه ا ش نزدی هم مهم نیست

نه ....میدونید عزیزم روی پیشونیم هست ببینید قبلا هم یه کوچولو خیلی جزیی بوده اما الان تو آیینه نگاه ...

اگر نرفت بوتاکس کن تا عمیق تر نشه

اصلا مرطوب کننده نداده بهم ، فقط آبرسانخودم قبلا همیشه نرم کننده میزدم الان کلا قطع شده فقط در حد هم ...

بعد ابرسان حتما باید مرطوب کنده زد نزنی بدتر پوست رو خشک میکنه حتما بزن 

اره عزبزم قطع کن ببین چی میشه ابرسان و مرطوب کننده و دورچشم و ضدافتاب پایه روتین هست بقیه ا ش نزدی ه ...

آخه روی ابرسانم نوشته بود آبرسان و مرطوب کننده 

دکتره گفت دیگ هیچی نمیخاد بزنی 🤦🏻‍♀️

وااااااااای الان رفتم نگاه آیینه کردم کاملا مشخصه 

قبلا اصلا اینجوری نبوده پیشونیم 😔