2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 17766 بازدید | 388 پست
خبر نداره . عروسمونه. داداشم براش ساعت خریده.توقع چیز بهتر داره

😅😅🤣🤣 ای خدااا

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اتفاقا اون روز که رفتم ژل زدم بهم گفت پودر کلاژن رو حتما بخور ژل رو موندگاریش رو میبره بالا من خودم ...

به شوهرم گفتم رفت خرید صورتی هست قیمتش هم هشتصد خورده آیی برا یک ماه درسته .کلاژینو صورتی سی تا ساشه هست 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به شوهرم گفتم رفت خرید صورتی هست قیمتش هم هشتصد خورده آیی برا یک ماه درسته .کلاژینو صورتی سی تا ساشه ...

این 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مرسی دستت درد نکنه عزیز تو چند خریدی .خوب شد هستی ممنونم ازت 🙂

منم. هشتصد و خرده ای

قربونت🌹

سلام الهام جان حالتون خوبه عزیزم کادتون هم مبارک زیباست 💐

واااااای اگه بدونید چی شده 

استرس بدی گرفتم 😭

یادتونه گفتم پوست من مثل آیینه میمونه ؟ 

الان متوجه شدم روی پیشونیم یه چین افتاده 😱

اصلا وحشششششت کردم 

وااااای فکر کنم روتین ب من نساخته ؟ 

بنظر شما هم همینه ؟؟؟؟؟ 

من تو عمرم اینجوری نبودم !!!؟ 

من احساس میکنم از کرم های شب باشه 

فکر نکنم ضد آفتاب و آبرسان مشکل خاصی داشته باشن 

نظر شما چیه عزیزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

بنظرتون دیگ قطع کنم 

این چین جوری هست براحتی روی پیشونیم شکل میگیره ، در صورتی ک قبلا اصلا اینطوری نبود

سلام الهام جان حالتون خوبه عزیزم کادتون هم مبارک زیباست 💐واااااای اگه بدونید چی شده استرس بدی گرفتم ...

سلام عزبزم ممنونم 

والا فکر نمیکنم روتین هرچی بد هم باشه باعث چروک بشه  

بعد ابرسان مرطوب کننده می‌زنی ؟ 

عجیبه 

میدونسد چطوریه حس میکنم آنقدر نرم شده ک براحتی چین افتاده ....حالا نمی‌دونم دیگ جریان چی هست

چروک از خشکی میاد عزبزم نه نرم و مرطوب بودن پوست 

ممنون منم از اول نظرم رو مریم حمزه ای بود امیدوارم خوب باشه

خوبه عزیزم 

سلام عزبزم ممنونم والا فکر نمیکنم روتین هرچی بد هم باشه باعث چروک بشه بعد ابرسان مرطوب کننده می‌زنی ...

نه عزیزم کرم های شب زو ک میزنم دیگ آبرسان نمی‌زنم 

خودشون آبرسان دارن اون دفعه بهم گفتین 

بیشتر از حمام ک میام فقط ابرسان میزنم 

چروک از خشکی میاد عزبزم نه نرم و مرطوب بودن پوست

نکنه حساس شدم 

ولی یه چروک بدجور 

ببینید در حالت عادی خیلی معلوم نیست 

فقط یه کم مثلا قیاقم تغییر می‌کنه کامل میفته بیرون 

آخه این چیه 

برای خودمم عجیبه !!!!