2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 11556 بازدید | 258 پست
مرسی عزیزدلممم♥️♥️🌷🌷😘😘

بهار اینقد گزارش زدن تاپیک من قفل کردن یکی رو هم ترکونده بودن میدونستم سر جریان ژل 🙂

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بهار اینقد گزارش زدن تاپیک من قفل کردن یکی رو هم ترکونده بودن میدونستم سر جریان ژل 🙂

وا چه مسخره هستن اخه چیزی نگفتیم...عمل زیباییه دیگه

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیمتش چنده؟

برای من دو موتوره است و تابستون همسرم خرید ۳۸۰۰ ولی برای ایشون سه موتورست گرونتره.

فیکش ۱تومن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
برای من دو موتوره است و تابستون همسرم خرید ۳۸۰۰ ولی برای ایشون سه موتورست گرونتره.فیکش ۱تومن

حالا من دستام لاغر بعد هر ساعتی اندازش نیست یه ساعتی دیدم ۷ تومن لامصب خوشگله ولی خب گرون الان یه ماه هرروز دارم با خودم کلنجار میرم نتونستم تصمیم بگیر بخرمش  

حالا من دستام لاغر بعد هر ساعتی اندازش نیست یه ساعتی دیدم ۷ تومن لامصب خوشگله ولی خب گرون الان یه ما ...

اگه پولداری بخر لذتشو ببر ولی اگه ن بنظرم زیاده .منم دستم اونقدر پر نیست ظریفه .برو بنداز دستت ببین به دستت میاد یا نه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
الهام یه تاپیک زدم ترکوندن یکی هم اینقد گزارش زدن قفل شد 🤣وای چقدر این آدما مشکل روحی دارن .واقعا ...

چه تاپیکی بود؟ نمی‌دونم آدمای این سایت از کجا هستن من فکر می‌کنم نصفشون مال مناطق دور افتاده ایران هستن که خیلی چیزارو ندیدن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
وا چه مسخره هستن اخه چیزی نگفتیم...عمل زیباییه دیگه

اره یکی گفت گزارش میزنم داری این چیزا رو جا می‌ندازی 😑

اره یکی گفت گزارش میزنم داری این چیزا رو جا می‌ندازی 😑

وا چه مسخره

میگفتی جا افتادن چیه الان همه دارن انجام میدن

چه تاپیکی بود؟ نمی‌دونم آدمای این سایت از کجا هستن من فکر می‌کنم نصفشون مال مناطق دور افتاده ایران ه ...

هیچی بخاطر یه ژل به باسن یبار ترکید دوباره زدم قفل شد .یبارهم در مورد گلوله شدن لب پرسیدم اینقد چرت گفتن .بازم باتو یسری راه میان اونیکه تاپیک ژل لب من حرف مفت زده بود از تو قیمت پرسیده بود تاپیک تو منطقی بود بچه ☹️

وا چه مسخرهمیگفتی جا افتادن چیه الان همه دارن انجام میدن

من اون زمان تاپیک مریضی میزدم باهام خیلی خوب بودن 🤕تاپیک سمت پول و زیبایی بره خطری میشه 

من اون زمان تاپیک مریضی میزدم باهام خیلی خوب بودن 🤕تاپیک سمت پول و زیبایی بره خطری میشه

عادت به غم و ناراحتی دارن

[QUOTE=365354389]اهمیت نده بابا به منم فحش زیاد میدن ولی برام مهم نیست و تاپیک هام میزنم[/QUOTEبیشتر خندم میگیره تا اهمیت بدم .کاش یشب مهمون خونتون بودم من با تو حرف میزنم گشنم میشه 🤦